2. çiftim hakkında bilgi verirmisiniz?

motifcan

Uzman Üyemiz

Ben bir üreticiden bir çift rica ettim ve bir çift ayarlayarak gönderdi.kuşlar bana ufak geldi(ufak derken boylarının kısa olduğunu kastettim) diğer çiftime göre bunun nedeni ne olabilir ve cinsiyetlerinde şüphe yaşadım.4.5 aylık olduğunu söyledi. kafeste rahat durmadıkları ve ürktükleri için güzel fotoraflar çekemedim bu yüzden elimi cok pis ısırıp kanattıkları için polar bezle tutup cektim net olabilidiğince.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

motifcan

Uzman Üyemiz
erbay' Alıntı:
öncellikle aldığın muhabbet kuşunun ırkına göre değişir ingiliz yerli vs. buna göre irilik değişir bu senin hangi kuşu istediğine bağlı kuşlar temiz ve güzeller.
daha önce kaçan kusumda yerli idi 2.5 aylıkken baya büyüktü bunlara nazaran peki cinsiyetleri aynı değil demi ben pek anlayamadım?

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Oğuz Bey, zor olmazsa (aşağıdaki gibi) kuyruk uzunluğunu da gösterebilen bir resim ekleyebilir misiniz ?

motifcan

Uzman Üyemiz

yeterli mi yılmaz abi en fazla bu kadar çektirmeme izin veriyorlar dah fazla yaklasınca oraya buraya carparak uçuyorlar..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Oğuz bey, Fotoğraf için Teşekkür ederim, Yeterli oldu..

Anladığım kadarıyla kuşları siz seçmediniz, O kişi belirleyip gönderdi..
  Cinsiyetleri ve davranışları konularında kendisinden sıklıkla fikir almanızı öneriyorum..
    Zaman zaman Kafes dışı serbest uçuş imkanı vermenizin faydası olacaktır..

motifcan

Uzman Üyemiz
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Oğuz bey, Fotoğraf için Teşekkür ederim..

Cinsiyetleri ve davranışları konularında kendisinden sıklıkla fikir almanızı öneriyorum..
Bana güvenebilirsin dedi bende güvenerek tamam dedim ve gönderdi. sık sık konusuyorum zaten bakalım biraz daha beklicem.. Teşekkür ederim..

E

elaziz2316

Guest
    Bana sanki ikisi de erkek gibi geldi. Ama çok da tecrübeli değilimdir. Ustalarımız daha belirleyici tahmin yapar.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Oğuz bey, Fotoğraf için Teşekkür ederim, Yeterli oldu..

Zaman zaman Kafes dışı serbest uçuş imkanı vermenizin faydası olacaktır..
+1