serdarrr' Alıntı:
iyi akşamlar bugün kuşları tekrar kontrol ettim sadece alt tarafı şiş sanki yumurtlayacakmış gibi başka yerinde şişlik yok bide ben kuşları alalı 1 ay oldu 1 aydır böyle, yumurtası olsa sitres yaptığı için yumurtlamıyor olabilir mi 1 ay tutabilir mi yoksa kesin yağ bezesi midir? fotoğraf ekleyemiyorum şimdilik. ben yinede salmaya aldım çift olarak erkeğide yanında yardımlarınızı bekliyorum...
Tam benim Dişi kuşlarımdan birini tarif ettiniz..
Hatta benim kuşumun durumu daha ilerlemiş bir vakka.. Dışkılık bölgesinde yaklaşık 1.5 yumurta büyüklüğünde bir şişlik var; Bu Ur dur (Tümör). Muhtemel sizden önceki sahibi öleceğini tahmin ettiği için yavru fiyatına satmıştır..
Ben o kuşumu bir PetShop tan 25 TL ye satın almıştım (pazarlıksız) 5. kuluçkasını sonuçlandırmak üzere bana 10 ayda 29 tane yavru vermiş olacak.. Ben şanslıyım, umarım sizde aynı şansı yada daha fazlasını bulursunuz. Salmaya bırakmanızın zararı olmayacaktır fakat pek yararınında olacağını sanmıyorum. Tek detavi cerrahi dir ama bunu Ülkede kim? ve kaç TL ye yapacak ? Kuş çok fazla stress yaşayacak. İzin verin salmada bir eş bulsun ve Üretim kafesinde dilediği kadar yavru büyütsün..
Yumurta tıkanmasında şüphelenmeyiniz, Yumurtlayamayan Kuş max.3 gün içinde ölürmüş.. Eğer kuşunuzun hareketleri ve yürüyüşü yavaş değilse endişe etmek için erken dir..