2. YUMURTA GELMEDİ

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
çiftimin bendeki ikinci kuluçkası ayın 11 inde ilk yumurtasını yaptı gördüğümde saat 19:00 civarı idi 2. yumurta 13 ünde gelmesi gerekiyordu ancak halen 2. yumurtayı yapmadı bulundukları yerde ısı biraz düşmüştü ısıtma imkanım olmadığından yumurtayı görünce daha sıcak bir ortama aldım acaba yer değişikliğinden kaynaklanıyor olabilirmi yuvada devamlı yatıyor  yuvaya girme sorunu yok ama yumurta gelmeyince kafama takıldı bu şekilde olaylar ile karşılaşan varmı veya yorum yapabilecek saygılar

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Engin Bey, yarın gelecektir. 4 gün sonra da geldiğini biliyorum. Yer değişikliğinin tam bir gün geciktirebileceğine ihtimal vermiyorum. Sorunsuz bir kuluçka olmasını dilerim..

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Engin bey inşallah bir sorun yoktur, sadece yine Bozüyükte bir arkadaşın başına geleni söyliyeyim inşaallah faydası olur arkadaş yumurta üzerinde yatmakta olan kuşlarını Eskişehirden alıp Bozüyük' e getirdi kuş yumurtaları attı ve bakmadı işin ilginç yanı ise getireli yaklaşık 3 ay oldu ancak aynı cift tekrar yumurtada yapmadı.
Benim kendi muhabbetimde 12 sinde ilk yumurtasını yumurtladı bakalım devamı gelecekmi merak ediyorum benim muhabbet te yumurtanın üzerinde yatmıyor derdi nedir bilmiyorum

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Mehmet Yorulmaz' Alıntı:
Benim kendi muhabbetimde 12 sinde ilk yumurtasını yumurtladı bakalım devamı gelecekmi merak ediyorum benim muhabbet te yumurtanın üzerinde yatmıyor
    Devamı gelecektir Mehmet bey, 3. yumurtasından sonra tam bir düzenlilikle yatacaktır, endişelenmeyiniz..

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
ilk kuluçkada 2 günde bir yumurtladı şimdi daha yok 4 gün oluyor bugün yumurtaya yatıyor onda bir sıkıntı yok yumurtada sıcak

Mehmet Bey ben kuşları ayrı bir yere gütürmedim sadece bina içerisinde değişiklik yaptım alt kattan üst kata getirdim onu bile adım adım yaptım rahatsız olmasın diye ama anlamadım gitti bekleyip göreceğiz bakalım

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
devamı gelir merak etmeyin benim dişim 9 gün arayla yaptı 2. yumurtayı

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
enginersin' Alıntı:
umudumu yitirmeye başladım daha gelmedi  :(
Umudunuzu yitirmeyin sağlıklı bir şekilde yumurtlayan dişiniz var. Birincisinde olmadıysa ikinci seferde olur

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
engin gözün aydın hayırlısı olsun yumurta gelsinde 5 günde bir gelsin
sorunsuz üretimler diliyorum
evet Abi dediğin gibi olsun inşallah Rabbim herkezin emeklerinin karşılığını verecektir önemli olan beslemiş olduğumuz hayvanlara onları hapis hayatında olmadıklarını onları çok sevdiğimizi hisettirmek gerisini senin dediğingibi onlar bu işi bizden daha iyi biliyor olmaları

herkeze iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Engin artık düzenin oturdu sanırım bundan sonra sana bol bol yavrular ve sorunsuz üretimler  benim kuşu merak ediyorum demiştin 3. yumurta geldi ve artık dünden beri yuvada daha fazla vakit geçiriyor bekleyip göreceğiz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her ikinizinde gözü aydın diyelim. İnşaallah herşey gönlünüzce olur

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
teşekkür ederim

Mehmet abi senin adınada sevindim hayırlısıyla çıktığını pır pır uçtuklarınıda görürsün inşallah

bu arada bende oldu 4 yarın 5. gelir dişi az önce yuvadan çıktığında altı şişti bakalım bekleyip göreceğiz