- Web sitesi
- www.muhabbetkusuureticileri.org
- Adı
- Selahattin
- Soyadı
- GÜÇLÜ
Ahmet senin olmaman hemen farkedildi senin dedikodunu çok yaptığımız için sürekli aramızdaydın ama en fazla dedikoduyu ilker yaptı benden söylemesiAhmet SALMAN' Alıntı:ben vesile oldum ama böyle değerli dostlarımın arasında olamadığım için çok üzgünüm tabiki,ama fotoğraflara bakınca orada olmaktan farksız,SELAHATTİN ABİ tam bir cemiyet adamısın,biz böyle hergün farklı organizasyonlar istesek senden,olmaz uğraşamam demezsin,TÜRKİYE nin öbür ucuna gidelim desek bizden önce hazırsın nasıl bir adamsın bukadarmı dost canlısı bir insan olur,ALLAH senden razı olsunki sayende sağlam dostlar edindik ve edinmeyede devam ediyoruz ve güçleniyoruz,KADİR geceniz mübarek olsun.
selahatin abi bu ilker abi tam bir mikser ;DSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Ahmet senin olmaman hemen farkedildi senin dedikodunu çok yaptığımız için sürekli aramızdaydın ama en fazla dedikoduyu ilker yaptı benden söylemesiAhmet SALMAN' Alıntı:ben vesile oldum ama böyle değerli dostlarımın arasında olamadığım için çok üzgünüm tabiki,ama fotoğraflara bakınca orada olmaktan farksız,SELAHATTİN ABİ tam bir cemiyet adamısın,biz böyle hergün farklı organizasyonlar istesek senden,olmaz uğraşamam demezsin,TÜRKİYE nin öbür ucuna gidelim desek bizden önce hazırsın nasıl bir adamsın bukadarmı dost canlısı bir insan olur,ALLAH senden razı olsunki sayende sağlam dostlar edindik ve edinmeyede devam ediyoruz ve güçleniyoruz,KADİR geceniz mübarek olsun.