27-28 Kasım Feshane Yarışmalarındaki Standımız Ve Resimlerimiz-1-

bülentyıldız

Takipçi Üyemiz
Adı
Bülent
Soyadı
yıldız
Asım  seneye mutlaka gidelim.İşlerimizi şimdiden ona göre ayarlayalım

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ABİ MAŞALLAHIN VAR ÇOK EMEK HARCIYON BU İŞE SEMTE BUKADAR EMEK HARCASAN BELEDİYE BAŞKANI OLURSUN

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Abi yarın kurşun döktürecem  ;D Ama sandalyeler dandik miş boşver takma sen ;) Yarın şu feshaneyi bir kolaçan edelim de şöyle sağlam 100-200 tane fotoğraf çekelim bütün kuşları, kanaryaları v.s. ;) Üyelerimize güzel bir şölen hazırlıyalım ;) Yavuz abimizin de dediği gibi bombanın pimini çektim gitti :) Yarın akşam patlayacak inşallah  :D

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Abi benim çektiğim ilk resme iyice dikkat ettim yılmaz abi roman havası oynanırken parmak şaklatma hareketi yapmış oğuzda tef çalar gibi tempo tutuyo :)

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Allah muhabbetinizi artırsın. Yüzler gülüyor. Umarım çok verimli geçer. Yarında fotografları bekliyoruz. 1.2.3 olan muhabbet kuşlarınında fotograflarını çekmeyi unutmayın... Selamlar herkeze..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Sağlık nedenleri ile aranızda bulunamadım ama 8 Ocakta Allah ın izniyle aranızda olacağım. Türkiye finalinde masayı büyütün abi kalabalık olacağız

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
sanki kurban ediliyormuş gibiyim baksana oğuzda dua ediyor gibi :'(
Bence, Yılmaz Bey duasını yapıyor, Oğuz Bey amin diyor, abimde kurbanı kesiyor gibi :D