6 yuvalıklı salma

sercery_07

Yeni Üyemiz
Adı
egemen
Soyadı
uyanıker
bu ön tel ölçüleri nedir acaba ne kadara aldınız :) bende bunun gibi birşey yapmak istiyorum elinize sağlık çok güzel olmuş :)

Orhan ERGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ERGİN
elinize sağlık, çok güzel duruyor.
emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah..

Ülyas Şen

Takipçi Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
şen
Güzel görünüyor. Lakin bunu bir yerden bir yere taşımak için 4 kişi lazım beya :D Bu tip tasarımlarda daha kolay taşınabilir olması da düşünülürse eminim çok daha iyi olur. Yanlış anlamayın sakın kendim de yapmak istiyorum ama tabi daha kolay taşınabilir bir şeyler yapmak niyetim. Eleştiriye kızmayacağınızı umarak yazdım.

berkay erdinç

Üyemiz
Adı
berkay
Soyadı
erdinç
İlyas ŞEN' Alıntı:
Güzel görünüyor. Lakin bunu bir yerden bir yere taşımak için 4 kişi lazım beya :D Bu tip tasarımlarda daha kolay taşınabilir olması da düşünülürse eminim çok daha iyi olur. Yanlış anlamayın sakın kendim de yapmak istiyorum ama tabi daha kolay taşınabilir bir şeyler yapmak niyetim. Eleştiriye kızmayacağınızı umarak yazdım.
tabi kızmadım.tasıması görundugunden kolay arkalık 8 mdfden yarım plaka malzeme anca kullanıldı tek kişi kaldıramaz evet :) ıkı kısı cok rahat tasıyabılıyo.zaten kafesın heryerı demonte yuvalıklar cekmece gıbı ıstenıldıgınde cok rahat sokulebılıyo agırlık sorun deıl bence cunku bu ebatlardakı bı kafesı sadece telle cevırmıs olunsa bile (agırlık mınımum) tek kısıyı zaten zorlaya bılıyo dolayısıyla yıne ıkı kısıye ıhtıyac var kullanılan malzemede mdf oldugundan dolayı muhakkak tel yada pvc kafeslerden agır olması normal.
  karsıyakanın neresındesınız bende karsıyakada oturuyrm :)

berkay erdinç

Üyemiz
Adı
berkay
Soyadı
erdinç
Egemen UYANIKER' Alıntı:
bu ön tel ölçüleri nedir acaba ne kadara aldınız :) bende bunun gibi birşey yapmak istiyorum elinize sağlık çok güzel olmuş :)
tşkler.izmirde yıgıt kafes var oraya özel yaptırdım ızgara ontel 40tl sadece on tel 25tlydi sanırım yanlış hatırlamıysam

recepacar

Takipçi Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Acar
abi gerçekten çok güzel olmuş maşallah... bende böyle bişey yapmak ıstedım daha sonra kararımı değiştirip 10lu box yaptım oda çok güzel oldu gerçi ama... senin bu yaptığın görsel olarak cok güzel duruyor....
HOBİ BU İŞTE....
ELLERİNİZE SAĞLIK...