sheqil58
Takipçi Üyemiz
Üstatlarım sizlerin yolundan gitmeye çalıştım hep ve halende devam ediyorum sizin dediklerinizi dinliyorum bu işin aslı sabırdır onu anladım ve dediğinizi dinleyip 7 aydır sabrediyorum fakat halen bi sonuç almış değilim onlara yaptığım şeyleri kendime yapsam heralde dünyanın en mutlusu olurdum ben onlara resmen canımı feda ettim ama dozu aşmadan yemini,mamasını,suyunu,temizliğini yaptıktan sonra rahatsız etmemek şartıyla yani ve herşeyleri tam fakat olmuyor :S bi ara çiftleşmişlerdi ama sonuç alamadım ve hatta 1-2 ay önce yine çiftleşmişlerdi ve o çiftleşme tam çiftleşmeydi çünkü çok uzun süreli yapıyorlardı fakat YİNE SONUÇ YOK :S napcam ben bunları ? [SABIRDAN BAŞKA ] ve bu 2 gündür erkek yuvalığa giriyor sanırım dişiden korktuğu için ve girdiği zamanda dişi kuş merak ediyor pervane oluyor yavruluğun etrafında ve tam gireceği zaman erkek izin vermiyor bu kez dişi zorla girincede yuvalık içinde kavga oluyor ve ilk çıkan yine benim korkak erkek oluyor napacağım söylerseniz çok sevinirim :'( :'( :'( :'(
Saygılar. Şimdiden herkese teşekkür ederim
Saygılar. Şimdiden herkese teşekkür ederim