7 Ay geçti halen bişiy yok ama bişiy oluyor heralde bi ilgilenirseniz lütfen :(

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
Üstatlarım sizlerin yolundan gitmeye çalıştım hep ve halende devam ediyorum sizin dediklerinizi dinliyorum bu işin aslı sabırdır onu anladım ve dediğinizi dinleyip 7 aydır sabrediyorum fakat halen bi sonuç almış değilim onlara yaptığım şeyleri kendime yapsam heralde dünyanın en mutlusu olurdum ben onlara resmen canımı feda ettim ama dozu aşmadan yemini,mamasını,suyunu,temizliğini yaptıktan sonra rahatsız etmemek şartıyla yani :) ve herşeyleri tam fakat olmuyor :S bi ara çiftleşmişlerdi ama sonuç alamadım ve hatta 1-2 ay önce yine çiftleşmişlerdi ve o çiftleşme tam çiftleşmeydi çünkü çok uzun süreli yapıyorlardı fakat YİNE SONUÇ YOK :S napcam ben bunları ? [SABIRDAN BAŞKA :)  ] ve bu 2 gündür erkek yuvalığa giriyor sanırım dişiden korktuğu için ve girdiği zamanda dişi kuş merak ediyor pervane oluyor yavruluğun etrafında ve tam gireceği zaman erkek izin vermiyor bu kez dişi zorla girincede yuvalık içinde kavga oluyor ve ilk çıkan yine benim korkak erkek oluyor :D napacağım söylerseniz çok sevinirim :( :(  :'( :'( :'( :'(

Saygılar. Şimdiden herkese teşekkür ederim 

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
Bi cevap bekliyordum sadece çok görmeyin lütfen rica ederim ilgilenin birazcık :(

aresadana

Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
malkoç
bence başka bir çift denemelisin artık. galiba kuşların damızlık özellikte değil. yeni bi çiftle denemekte fayda var.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
samet herşeyini tam olarak yaptım diyorsun
muhabbet üretim işi yemini ,mamasını,suyunu,vitaminini verince yumurta yapacak diye bir kaide yok
birde üretim işinin şans faktörü var şansın kapalı galiba
tabiki sana falcıya git demiyorum  ;) sen dişini değiştir kardeşim çiftleşme var diyorsun yumurta yok ozaman erkekte sorun yok. erkekte sorun olsa dişi boş da olsa yumurtlaması gerekiyordu şuda olabilir bazen kuşa çokda fazla ilgi göstermemek lazım sakin biryere kafesi taşımak lazım

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
aynısı bendede olmuştu dişiyi değiştirdim bu seferde kavga ettiler çift olarak değiştirip başka bi çift aldım.

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
peki ozaman yarın ilk işim okuldan geldiğim zaman gidip dişimi değiştirmek olacak teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :) umarım selahattin abi senin şansın gibi şansım ve bahtım açık olur :) allah herkese banada dahil olmak üzere allah hepimize şans ve bol yavru ( iman gücüde dahil ) versin AMİN :) tekrar teşekkür ederim :)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Fotoğraflarını verseydin keşke. Eğer yeni alacaksan 2 sini de değiştir. İkiside genç olsun. En fazla 4 ay beklersin. Eğer genç olmayan satmaya kalkarlarsa alma,  bu yumurtaya hazır derler, menapozdaki kuşu alırsın. yine 7 ay beklersin.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
DİŞİYİ DEĞİŞTİR BENCE BENDE BİR DİŞİ VAR HEP EŞLEŞİYOR NERDEYSE BİR BUÇUKM YAŞINDA TIK YOK