7 Kuluçkada 64 Yumurta..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  64 yumurtanın 6'sı (infertil) dölsüzdü geriye kalan 58 yumurtanın durumu (bugün itibarıyla):

Kesinleşmiş Embriyo kaybı: 5
  Yumurtadan çıkabilmiş yavru sayısı: 26
  Bağımsızlığını kazanmış yavru sayısı: 0 (sıfır)

27. yavru yumurtayı 2 noktadan delmiş; ciyak ciyak bağırıyordu bugün (çıkması muhtemel gün yarın)..
  Yumurtadan çıktıklarından sonra kayıp olacağına inanmıyorum. Bugün için kazanılabilecek yavru sayının 53 olma ihtimali var..

Son kuluçkanın son yumurtası 16 Kasım'da gelmiş; 6 Aralıktan önce rakam netleşecek, Lütfen dua ve temennilerinizi eksik etmeyiniz..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Yavuzcuğum 53 olursa 1.060TL..  60 Yem+Mama masrafı; 1.000 de bana kalır  ;D  ;D  Altın yumurtluyorlar MaşAllah

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Yavuzcuğum 53 olursa 1.060TL..  60 Yem+Mama masrafı; 1.000 de bana kalır  ;D  ;D  Altın yumurtluyorlar MaşAllah
MAŞALLAH REKORLARI ALT ÜST EDİYORSUN YILMAZ İNŞALLAH SORUNSUZ BÜYÜRLER BANA YAVRU AYIRMAYI UNUTMA

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Rabbim gönlüne göre vermiş Yılmaz Abi inşallah hepsinden güzel sonuçlar alırsın büyüdüklerinide görmeni Rabbimden diliyorum hayırlı üretimler

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
maşallah yılmaz tam bir yumurta ve yavru makinesi arkadaş bu kuşun altından çıkan bütün yavrulara talibim bunları bana diğer kuşlara karıştırmadan ayırırmısın yılmaz kardeş

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Selahattin Abi, Tüm çiftlerim verimli değil fakat; Kendisini 6'ya 7'ye sabitlemiş olanlar da var..
  3 çiftim varki 33 yumurta yaptılar toplam ve sadece 1 yumurta boş.. Çıtayı yükselten bu 3 çift..

Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
maşallah yılmaz tam bir yumurta ve yavru makinesi arkadaş bu kuşun altından çıkan bütün yavrulara talibim bunları bana diğer kuşlara karıştırmadan ayırırmısın yılmaz kardeş
  Tabii ki Abi; Üretimhanende benim kuşlarımdan olma kuşlara yer vermen benim için büyük onur olacak..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah. Herşey gönlünce olur inşaallah Yılmaz

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
dişiler benim kimse sulanmasın önceki partininkileride almıştım bunlarıda alacağım yılmaz iyi besle kuşları