Acı son....!

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Selam arkadaşlar bugun dolaşmadıgım veteriner kalmadı ama bir türlü levamin 10 bulamadım sizlerden ricam bu ilacı nerde bulabilecegim hakkında yardımcı olmanız yada aranızda satan varmıdır?

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Arkadaşlar bu ilacı en hızlı şekilde temin etmen gerekiyor. Kuşum şu anda tünekte dahi duramıyacak kadar halsiz dün aksam sadece popsunda pislik yapısık oldugunu gördüm fakat bugun işten geldıgımde kafesın dıbınde duruyordu tunege koyuyorum duramıyor cok halsız. Saygılar

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Selahattin abi burda forumda okumustum bu levamin isimli ilaç kuşun durumuna uygunmudur acaba yada önerebilecegin baska bi ilaç varmı

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Valla abi kuş kötü durumda şu anda kafesin dibinde yan yatıyo

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
Evet arkadaşlar dediğim gibi dün kuşumun hareketlerinde hiç bi sorun yoktu bu akşam çok halsiz oldugunu gördüm ve az önce öldü.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Böylesi olaylar insanı çok üzüyor. İnşaallah tekrarını yaşamazsınız

varminator

Uzman Üyemiz
Adı
Selçuk
Soyadı
YILMAZ
Çok üzücü inşallah allah birdaha yaşatmaz.Malesef bu tarz şeylerle karşılaşıyoruz çok narin kuşlar ishale yakalandığı zaman kurtulması malesef zor oluyor. çok erken müdahale edilirse sonuç iyi olabiliyor ama geri dönüşü olmayan yola girdimi ne yapsak nafile... ben 2 hafta uğraştım tam toparladı derken küt gitti 1 er gün arayla 2 dişi mi kaybettim malesef, değerli üstadlar çok yardımcı oldular sağolsunlar. kurtulsun diye yaptığım masraf 2 kuş alırdı ama önemli olan onun sağlığı çok değerliler ve herşeyi hakediyorlar. sağlıklı ve bol yavrulu günler diliyorum herkese...

gokhan943

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
KARTAL
abiler levamin bulunmuyo gerçekten. izmirde gezmediğim yer kalmadı ama yok. benim kuşumda da iç parazit vardı. ama levamizol diya ararsanız bi kaç ilaç çıkıyo. onlardan birini aldım toz halinde ve uyguladım kuşa. şükür iyileşti...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Dün 33 günlük bir kuşum annesinden aldığı darbe sonucu öldü. Boyun bölgesine atılan darbe çok daha riskli olabiliyormuş. Fakat hata benim (Anne Kuşun amacı yuvayı/yumurtaları korumaktı)..

Mehmet bey; Başımız Sağ Olsun..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Evet haklısınız, ne kadar çok üretim o kadar çok kayıp oluyor malesef.