bişimde erkekler kuduruk dişler naz yapıyor alalım o dişiler hemenYılmaz KURŞUN' Alıntı:MuhabbetKuşları bizi şaşırtmaya devam edecekler muhakak; Benimde öyle bir erkek Muhabbetkuşum var, Eşiyle çok iyi anlaşıyor. Lakin o, diğerleri gibi değil; Dişisi çiftleşmeyi istiyor fakat onun canı ne zaman isterse..![]()
anlamıcak bişey yok,kuş çifleşmek istemiyor,bana sorarsan çok acil yeni erkek alersan' Alıntı:Kuşun yeni gelmesiyle alakası olduğunu düşünmüyorum çiftleşmeye çalışıyo dişi çökünce üstüne çıkmıyo anlamadım ben bu işi
Bunun bir çok sebebi olabilir.. Öncelikle herbirinin ayrı ayrı kişiliklere ve zamanla değişebilen Psikolojileri olduğunu kabul etmeliyiz..ersan' Alıntı:ahmet abi o zaman niye o kadar dişinin çökmesi için çabalıyo
+1Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Bunun bir çok sebebi olabilir.. Öncelikle herbirinin ayrı ayrı kişiliklere ve zamanla değişebilen Psikolojileri olduğunu kabul etmeliyiz..ersan' Alıntı:ahmet abi o zaman niye o kadar dişinin çökmesi için çabalıyo
Erkeğin korkuları vardır; Herhangi bir dişiden dayak yemiş tir.. Zaman içinde çiftleşebilirler, fakat ne zaman olabilir; Bilemeyiz..