acil cvp

cüneyt

Yeni Üyemiz
Adı
cüneyt
Soyadı
alaca
arkadaşlar  size bir sorum olacak. genelde erkek kuşlarda görülen erime yani açıkça hiçbişeyi yokken zamanla kuş bir deri bir kemik kalıyor vitamin yardımı ile tekrar düzeliyor ama eski iriliğini yitiriyor. yavru yapyor besliyor herhanggi bir sorun yok ama bir türlü eskisi gibi olmuyor. acil cvp yazarsanız sevınırım sımdıden tsskurler..

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Kurumayı diyorsunuz sanırım. Kuruma başlı başına bi hastalık değildir. Bazı hastalıkların neden olduğu genel bir durumdur. Kuruma aşaması hastalığın ilerlediği son aşamadır. Aslında asıl nedeni vücudun yiyeceklerden aksaklık dolayısı ile yararlanamamasıdır. Böle oluncada vücud enerji için ilk olarak yağlardan yakıyor..Yağlar bitince kaslardan yakıyor ve göğüsteki kaslarda yakıldıkça yok oluyor ve göğüs jilet gibi olmaya başlıyor. Zamanla kuş ölüme doğru gidiyor.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Kuruma bir nevi iç mantardır gürhun arkadaşın dediği gibi kuşu elinize aldığında veya öldüğünde anlarsın eğer hastalık kurumaysa ilaçı ve çaresi yoktur.

Ancak cüneyt arkadaşımızın anlattığı başka bir hastalık olmalıkı kuş yaşıyor, iyileşiyor,çifleşiyor ve yavru büyütüyor bu değişik birşey sanırım .

Vitamin takviyesiylede bu kuş düzeliyorsa vitamin eksikliğinden kaynaklanan bir durum var demektir bu durumda vitaminin kuşlarımıza faydalarını birkez daha önemsememiz lazım.

Sorunun cevabıda bu şekilde bana göre bilinmeyen bir hastalık

cüneyt

Yeni Üyemiz
Adı
cüneyt
Soyadı
alaca
selahattin abi, bu sorunu anladığını sanıyorum ben kuşlara vitaform veriyorrum senin bu ilacın yerine kullanmamı önerecğin kuşları daha zinde ve hastalıklardan koruyacak bir ilaç varsa kullanma şekli ile birlikte yazarsan sevinirim bu arada konuyla ilgilenen arkadaşlara tsskur ederim ayrıca üretim haneni çok beğendim Allah nazardan saklasın.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
cüneyt bir ilaç yok değişik vitamin çeşitleri var ama böyle ilaç yok ilaçlan korunmasıda mümkün değil aşı olabilir belki  birtakım veba ve benzeri hastalıklarına 3 ay ömürlü içme suyuna katılan lasota aşısı var.

genel koruma hijyenle sağlamalıyız,dışardan kuş sokmamalıyız kuşlarımızın bağışıklık sistemini doğal yollardan güçlendirmeliyiz

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
cüneyt bir ilaç yok değişik vitamin çeşitleri var ama böyle ilaç yok ilaçlan korunmasıda mümkün değil aşı olabilir belki  birtakım veba ve benzeri hastalıklarına 3 ay ömürlü içme suyuna katılan lasota aşısı var.

genel koruma hijyenle sağlamalıyız,dışardan kuş sokmamalıyız kuşlarımızın bağışıklık sistemini doğal yollardan güçlendirmeliyiz
zannediyorum aşıyıda kuşlarımız hasta olmadan vermeliyiz galiba?