ACİL YARDIM..

ahmetresit

Üyemiz
Adı
AHMET REŞİT
Soyadı
SABAHYELİ
ELİMDE BULUNAN İNGİLİZ TAKIMIN ERKEĞİNDE BİR RAHATSIZLIK VAR AMA MAALESEF ANLIYAMADIM KUŞ SÜREKLİ KABARIK DURUYOR VE ÇOK AMA ÇOK AŞIRI HAREKETSİZ ELİME ALIP BAKTIĞIMDA KUŞ TAMAMMEN CANSIZ KESİLDİ ÖLDÜ SANDIM BIRAKINCA YAVAŞ YAVAŞ TOPARLADI AYNI ŞEKİLDEDE ALBİNO DİŞİM VAR YERLİ KUŞ ODA SÜREKLİ UYUYOR VE KABARIYOR KUŞLAR İSAL DEĞİL ALT KISIMLARIDA TEMİZ AMA GÖRDÜĞÜM ŞU FAZLA YEM YEMİYORLAR SALGIN OLABİLİRMİ DİYEDE ENDİŞE EDİYORUM BU DURUM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ÜSTADLARDAN ACİL YARIM İSTİYORUM BU HASTALIK NEDİR VE NE KULLANMALIYIM???

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Farklı farklı ortamlardan kuş toplamadıysanız yahut karantinada tuttuysanız salgın hastalık olma riski "yok" denecek kadardır..
  ishal yok demişsiniz ; Kusma var mıdır ?
  İlaç vermek durumunda kalırsanız, damızlık vasfını yeniden düşünmenizi öneririm..

ahmetresit

Üyemiz
Adı
AHMET REŞİT
Soyadı
SABAHYELİ
ishalde yok kusmada yok sürekli kuş kabarık duruyor  yürürken tünerken kuş kabarmış vaziyette yani anlıycağınız normal halini unuttu kabarık durmaktan

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Kabarık durması %70 üşüdüğünün göstergesidir. Ortamı biraz daha sıcak tutabilirseniz iyi olacaktır. Bu herhangi bir hastalıktan dolayı olabilir. 10 günlük antibiyotik +vitamin  tedavisine alabilirsiniz.