acil yardım

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
herkese iyi akşamlar.27 gün önce yumurtlamış olan kuşlarımın yumurtlarını açıp baktığımda hepsinin boş olduğunu anladım.yumurtaların içinden küçük sulu sarı bişey çıktı.erkek kuş döllememiş olabilir mi?erkek kuşu değiştirsem olur mu???

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkek döllemiş olsaydı en azından bir tanesinde yavru gelişimi olmuş olurdu.

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
hiçbirinde yavru gelişimi yoktu şimdi ne yapmam lazım erkekği değiştirsem olur mu???bi şans daha vereyim mi

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
teşekkürler tahir abi yumurtalarını aldım altından halen yuvaya girip öpüşüyorlar çiftleşmeye devam ederler mi.bide bu arada yerlerini değiştirdim diğer kuşlarımın yanına aldım duvara astım evimin deposu bi sakıncası olur mu

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ismailöztürk' Alıntı:
teşekkürler tahir abi yumurtalarını aldım altından halen yuvaya girip öpüşüyorlar çiftleşmeye devam ederler mi.bide bu arada yerlerini değiştirdim diğer kuşlarımın yanına aldım duvara astım evimin deposu bi sakıncası olur mu
kuşlarını rahatsız etme onlara şans ver sabırlı olursan sonu selamet olur.

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Genç bir erkek kuşumla 1 yaşında bir dişi kuşum eş olmuşlar ve 2 defa da kuluçka yapmışlardı.İki kuluçkada da yumurtalar boş çıktı.Üçüncü kuluçkada ise aynı kuşlar 8'de 8 yaptılar.Şimdi de üretime devam.Biraz beklemek de lazım imkân varsa.

ismailöztürk

Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
öztürk
haklısın gerçekten bir şans daha vermeliyim.ama şuan diişi kuş erkeği istemiyor gibi gagalıyor tünekten aşağıya atıyor yumurtalrını aldığım için agresif olaiblir mi?*