ertan
Üyemiz
selamlar arkadaşlar pc bozuldu nete giremedim . ağaç yuvalık kestirdim bıcak aldım selahattin abiden ağaçlar kuruduktan sonra yontucam resimleri çekicem siteye koyum görsün arkadaşlar saygılar herkese
evet resimleri ve ölçü detaylarını bizle paylaşırsanız sevinirimyılmaz Kurşun' Alıntı:Ertan bey, Muhakkak büyük ve Güzel olacaktır..
Büyük olmasının özellikle yaz mevsiminde çok faydası var. Resimlerini ve ölçülerini paylaşınız lütfen..
+ 1Ramazan Demet' Alıntı:evet resimleri ve ölçü detaylarını bizle paylaşırsanız sevinirimyılmaz Kurşun' Alıntı:Ertan bey, Muhakkak büyük ve Güzel olacaktır..
Büyük olmasının özellikle yaz mevsiminde çok faydası var. Resimlerini ve ölçülerini paylaşınız lütfen..
yavuzcum sabır!yavuz alptekin' Alıntı:bana yuvalık kullanmak daha nasip olmadı inşallah en kısa zamanda olur ;D
yavuz bey herkes bu devreleri atlattı inan o günleri sizde görüceksiniz sevgi+güzel bakım+sabır= yumurta ve yavru demektiryavuz alptekin' Alıntı:bana yuvalık kullanmak daha nasip olmadı inşallah en kısa zamanda olur ;D
Hilmi bey bireysel olarak ben gördüm dediniz biz göremedik lütfen ertan kardeşi görünce söyleyinde resim çekip yüklesin veya siz çekip yükleyin merak ettikhilmi akyldız' Alıntı:ben gördüm çok güzel olmuş fabrikasyon gibi
Allah hayırlı ugurlu etsin...hilmi akyldız' Alıntı:arakadaşlar ertan sahibinden com a ilan vermiş orada resim koymuş kendisinin düğün telaşesi var görürsem kendisine iletirim.