Ahmet Salman Abiyi Ziyaretim

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz

Perşembe günü Ahmet Abiyi ziyarete gittim. 4-5 saatlik bir süre yanındayım.  Çok güzel bir gündü. Kendisi ile bir çok konuda bilgi alış verişimiz oldu. Çok güzel bir üretimhanesi var. Kendi atölyesinin üst katında bir odaya yapmış.Kuşlarının hepsinin maşallahı var. Gerçekten bilinçli hareket eden bir üretici gördüm. Benide elinden geldiğince bilgilendirip aydınlattı. <ilk girişte yeni kafeslerini gördüm. Yakında zamanda onlarıda yerleştiricek. Ozaman gerçekten çok daha güzel olacak. Fazla söze gerek yok. Fotograflar herşeyi açıklıyor.

Ahmet Abiyle Yem ve Yemlik apartlarıda almaya gittik.  İlk olarak yeni aldığı yemlikleri takarken;

2010 JUMBO/YERLİ - Yeni Yavrulardan Resimler

Maşallah demeyi unutmayın. Daha yavru olmasına rağmen kendini şimdiden göstermiş SHOW JUMBO yavrusu;

Salma Kafeslerden Görünüm

Kuşun arkasındaki ok işareti tamamen kendisinden kaynaklanmıştır. Çok ilginç,gördüğümde çok şaşırdım. Üstünde oynama yapılmamıştır. Bu arada Ahmet Abi ona kendini jumbo zanneden kuş diyor. Ama maşallahı var çok babayiğitti.

Damızlık Çiftler

BEN VE AHMET ABİ

seranko

Üyemiz
Ben de eski bir üretici olarak Ahmet beyi ziyarete gittiğimde gördüğüm manzara karşısında hayretimi gizleyemedim.. Kendisi bu işi gerçekten profesyonel anlamda yapıyor.. Binerlce kez maşallah dedim..Bu işi sevmek başarılı olmak için ilk şarttır. Kendisi bu güzelliği yaşayan ve yaşatan ender insanlardan birisi..Kendisi ile tanıştığıma çok memnun oldum.Tüm arkdaşların Ahmet bey ile tanışmalarını isterim.Çok değerli bir arkadaşımız.. Tebrik ediyorum..

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
MAŞALLAH DİYEYİM ÖNCELİKLE VE BÖYLESİ PROFESYONEL USTLARIMIZI VE GÖRMEK ÇOK GÜZEL. ALLAH MUHABBETİNİZE ZEVAL VERMESİN. BOL YAVRULU GÜNLER.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ahmetin kuşlarının maşallahı var allah yavrularını ve ziyaretçilerini artırsın hepsi güzel resimler
Coşkun avatardaki resmine bakınca zayıf zannetmiştim meğerse sende bizim takımdanmışsın ;)

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Ahmetin kuşlarının maşallahı var allah yavrularını ve ziyaretçilerini artırsın hepsi güzel resimler
Coşkun avatardaki resmine bakınca zayıf zannetmiştim meğerse sende bizim takımdanmışsın ;)
Allah nazarlardan saklasın emeginizi bol etsin.
takılmadan edemiycem çoşkun avatardaki resim küçük kardeşine mi ait :):):)

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
yavuz alptekin' Alıntı:
ahmet kardeşim bu işi gerçekten layıkıyla yapıyor,jumbolarıyla yarışmaya girse kafaya oynardı,kendisine okadar yarışmaya katılmasını söylememe rağmen ikna edemedim,bazı düşünceleri olduğu için bu sene katılmadı,demekki bomba önümüzdeki yıl patlayacak ,önümüzdeki sene için kendisinden söz aldım yarışmaya beraber gireceğiz,ahmetçim senden korkulur iyiki aynı saftayız ;)
MAŞALLAH KOYUNCO KUŞLAR DEĞİŞMİŞ BİZ GÖRDÜKTEN SONRA AKILLI YEMLİĞEDE GEÇMİŞSİN

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Selahattin Abi avatarımda ki resim geçen seneye ait. O zamandan bu zamana biraz değiştik tabi :D Ahmet Abide diyor baya kilo almışsın diye.  ;D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Allah muhabbetinizi arttırsın. Üretim mükemmel görünüyor Ahmet. Bol yavrular alırsın inşaallah

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  MuhabbetKuşu severleri bir arada görmek çok güzel..

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
ahmet kuşlarına maşallah diyorum.ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim.yuvalıklara koyduğun talaşlar hiç hoş olmamış ve kuşların pisliğini tekrar ona bulaştırmış gibi geldi bence daha ince talaş kullansan daha iyi olmazmı idi.sakın yanlış anlama tenkit amaçlı yazmıyorum.ama bu kadar kaliteye yuva pislikleri yakışmamış.başarılarının devamını dilerim.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
ahmet kuşlarına maşallah diyorum.ama şunuda söylemeden geçemiyeceğim.yuvalıklara koyduğun talaşlar hiç hoş olmamış ve kuşların pisliğini tekrar ona bulaştırmış gibi geldi bence daha ince talaş kullansan daha iyi olmazmı idi.sakın yanlış anlama tenkit amaçlı yazmıyorum.ama bu kadar kaliteye yuva pislikleri yakışmamış.başarılarının devamını dilerim.
o  an elimde ince çad talaş yoktu atelyemde kayın talaşı vardı bende hiç yoktan iyidir diye koydum,aslında emiciliği çamdan daha iyi görüntü olarak pis gözükebilir ama dışkıyı çamdan daha erken kurutuyor.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
yazıdan sonra ben kendi resimlerime baktım.benimkilerde kirli idiler.ama sonrada serdar bana hamster talaşı koymamı önerdi.gerçekten hem görüntü hemde sağlık açısından iyi oluyor.lütfen yazıma kırılma.ben okadar mükemmel kafeslere o talaşın yakışmadığını yazmak istedim.yine hoşgörün için teşekkür ederim.her şey gönlünce olsun.