blackdevil41
Uzman Üyemiz
ahmet senin gelip kuşları alacağın yok bari ben getireyim böyle giderse kazan öldü diyeceğim 
abi başım üstünde yerin var buyur gel,ben küçük küçük kazanlar beklerken sen kazanmı öldürecen yoksahilmi akyldız' Alıntı:ahmet senin gelip kuşları alacağın yok bari ben getireyim böyle giderse kazan öldü diyeceğim![]()
Ahmet SALMAN' Alıntı:abi başım üstünde yerin var buyur gel,ben küçük küçük kazanlar beklerken sen kazanmı öldürecen yoksahilmi akyldız' Alıntı:ahmet senin gelip kuşları alacağın yok bari ben getireyim böyle giderse kazan öldü diyeceğim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yok yaa hilmi abi ölen kuşun yerine bir öldüyse iki verir hilmi abiyi kuşla korkutamayızRamazan Demet' Alıntı:yılmaz beyin dedikleri gibi olmasın kuşun öldü hikayesi![]()
![]()
BENCEDEAhmet SALMAN' Alıntı:yok yaa hilmi abi ölen kuşun yerine bir öldüyse iki verir hilmi abiyi kuşla korkutamayızRamazan Demet' Alıntı:yılmaz beyin dedikleri gibi olmasın kuşun öldü hikayesi![]()
![]()
![]()
gözlerin doldu;sen hilmi abiyi hiç tanımamışsın ;D ağlarsın bak selahattin abiSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:yok yaa hilmi abi ölen kuşun yerine bir öldüyse iki verir hilmi abiyi kuşla korkutamayız
oldu gözlerim doldu![]()
geçmiş olsun abiSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ahmet yanlış anlama gözlerim doldu dediysek yeni dönemde salgın hastalığı varya ondan dolayı söyledim bir gözüm dolduda![]()