B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 28 Tem 2010 #1 senin kuşlar çok yem yiyor yem paralarını düşeceğim sana bir şey kalmayacak
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 28 Tem 2010 #2 darıya karşılık et
B blackdevil41 Uzman Üyemiz Katılım 25 Nis 2010 Mesajlar 2,495 Konum Kocaeli Adı Hilmi Soyadı AKYILDIZ 28 Tem 2010 #3 sadece banamı bursa ekibi dağilmi
K KurKur Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 2,511 Adı Yılmaz Soyadı KURŞUN 28 Tem 2010 #4 Hilmi, Ahmetin kuşlarının çok yediğine bende şahidim.. Dene istersen, bir dilim pahalı elmadan koy, bir dilim ucuz elmadan; ucuza dokunmadan pahalıyı bitireceklerdir..
Hilmi, Ahmetin kuşlarının çok yediğine bende şahidim.. Dene istersen, bir dilim pahalı elmadan koy, bir dilim ucuz elmadan; ucuza dokunmadan pahalıyı bitireceklerdir..
A Ahmet SALMAN Uzman Üyemiz Katılım 8 Nis 2010 Mesajlar 3,171 Konum Bursa Web sitesi www.asmobilya.net Adı Ahmet Soyadı SALMAN 28 Tem 2010 #5 hilmi akyldız' Alıntı: sadece banamı bursa ekibi dağilmi Genişletmek için tıkla ... eee,ekipte eli boş gelmez heralde şöyle birer çift kuşla gelirler,zaten demişlerdi neden şu ahmet kardeşimize kuş hediye edmedik elimiz boş geldik,tüh ayıp oldu diye konuşuyorlardı ben duydum
hilmi akyldız' Alıntı: sadece banamı bursa ekibi dağilmi Genişletmek için tıkla ... eee,ekipte eli boş gelmez heralde şöyle birer çift kuşla gelirler,zaten demişlerdi neden şu ahmet kardeşimize kuş hediye edmedik elimiz boş geldik,tüh ayıp oldu diye konuşuyorlardı ben duydum
I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 29 Tem 2010 #6 ABİ SİZİN KUŞLARI GRAMLA SAT