AİLEMİZE YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZA HİTABEN

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bilgi ve tecrübe sahibi olmak için kaçırılmayacak bir yer emeği geçen herkesin eline koluna sağlık özellikle selahattin güçlü abimin

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Mustafa KARAELİ' Alıntı:
Arkadaşlar sorularımızın yanıtlarını öncelikle forum arşivinden araştıralım eğer yoksa konu açarak soralım.Lütfen ''kuşumun eşi öldü ne yapacağım'' gibillerinden kayda değer olmayan konular açmayalım.Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkürler...
++ 1000 aynen katılıyorum ustad a

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Mustafa KARAELİ' Alıntı:
Arkadaşlar sorularımızın yanıtlarını öncelikle forum arşivinden araştıralım eğer yoksa konu açarak soralım.Lütfen ''kuşumun eşi öldü ne yapacağım'' gibillerinden kayda değer olmayan konular açmayalım.Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkürler...
kesinlikle katılıyorum. her zamanda belirtiyorum.

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Sağ olasın Selâhaddin ustam fakat aramıza yeni katılmış arkadaşların bazı soruları gerçekten cevapsız kalıyor. Ben bile üretici aradım bizim bu taraflardan yüzlerce üretici arasından bi' Genç soyadlı ustam çıktı yorum yaptı sağ olsun. Eski yardımseverliği tam göremiyorum sanki.. Ya da üşeniyor mu ustalarımız bilmiyorum fakat yardıma gerçekten ihtiyacı olan aramıza yeni katılmış kişiler yalnız görüyorum..