Akıllı Yemlik (modifiye)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Allahın selamı rahmeti ve bereketi üzerinize ve üzerimize olsun...
Malumunuz akıllı yemlikte ki kabuk haznesinin akıllı yemliğin kapasitesi kadar büyük olmamasından dolayı yem zayiyatı olmaktadır. bundan dolayı bu israftan kurtulmak için ve yem üfürmeyi tamamen sona erdirmek için kabuk kısmındaki hazneyi çıkardım ve yerine cola şişesinden yaptığım hazneyi akıllı yemliğe yerleştirdim.. bundan baya memnunum( en azından benim için öyle) ve bunu da sizin de istifade edebilmeniz için burada paylaşıyorum.( bu sistem için planladığım yem eleme makinasını henüz yapamadım.. yaptığım takdirde burada sizinle paylaşacağım)
Selam ve dua ile...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi güzel bir proje olmuş. Hem alttan kapağı açıp boşaltabilirsin. O şişeyi nasıl kare hale getirdin abi?

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
kardeş hiç sorma.. avuçlarım iki günde ne hale geldi.. 1 tane yapmadım.. 70 80 tane yaptım... Dahada eksiğim var... geri dönüşüm bu olsa gerek :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Ünal YILMAZ' Alıntı:
kardeş hiç sorma.. avuçlarım iki günde ne hale geldi.. 1 tane yapmadım.. 70 80 tane yaptım... Dahada eksiğim var... geri dönüşüm bu olsa gerek :)
Abi altlarını da kullansaydın bari de tam geri dönüşüm olsaydı :)

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
ünal abi çok güzel olmuş.Bir de benim bir fikrim var şimdi ünal abi onun kapakları var ya oraya ne bileyim bir hortum ya da ince bir boru oluyosa kapak yerine onlardan tak sonra onları bir boruda birleştir tüm pislikler aşağıda toplansın.Pislikler en aşağıda toplanacağı için de bir çöp kutusu koy tüm pislikler orda biriksin , sonra al onu dök çöpe yeniden koy yerine. Yani şeye benzicek Cengiz Basut abimizin akıllı box kafeslerine. Hadi kolay gelsin. :)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Uğur MOGAN' Alıntı:
ünal abi çok güzel olmuş.Bir de benim bir fikrim var şimdi ünal abi onun kapakları var ya oraya ne bileyim bir hortum ya da ince bir boru oluyosa kapak yerine onlardan tak sonra onları bir boruda birleştir tüm pislikler aşağıda toplansın.Pislikler en aşağıda toplanacağı için de bir çöp kutusu koy tüm pislikler orda biriksin , sonra al onu dök çöpe yeniden koy yerine. Yani şeye benzicek Cengiz Basut abimizin akıllı box kafeslerine. Hadi kolay gelsin. :)
düşünmedi değilim.. fakat bunu yapacak vaktim yoktur. çok uğraştırır insanı.. bu benim için kafi zaten. beni baya rahatlattı.... tabi insanoğlu herzaman daha iyisini ister. bi bakarsın seneye de onu yapmışım..

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Ünal YILMAZ' Alıntı:
düşünmedi değilim.. fakat bunu yapacak vaktim yoktur. çok uğraştırır insanı.. bu benim için kafi zaten. beni baya rahatlattı.... tabi insanoğlu herzaman daha iyisini ister. bi bakarsın seneye de onu yapmışım..
İnş Ünal abi. :)

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
kolay pratik ve yaratıcı. türk zekası.
maşallah

condates

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Bayrak
bende kolı bandı ıle yapıstırmıstım ısıtmak hıc aklıma gelmemıstı bılgı ıcın tesekkurler alkisd

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Tüm yorumlar için teşekkür ederim  inş. sizler için faydalı olur...

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Ellerine sağlık çok güzel olmuş konu ile pek alakalı olmayacak ama bu akıllı yemliklerde ki kuş konarcaları bende sürekli düşüyor. Olmaz ise bir sıkıntı olur mu yada japon ile yapıştırsam kuşlar hastalanır mı?

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Mustafa İLHAN' Alıntı:
Ellerine sağlık çok güzel olmuş konu ile pek alakalı olmayacak ama bu akıllı yemliklerde ki kuş konarcaları bende sürekli düşüyor. Olmaz ise bir sıkıntı olur mu yada japon ile yapıştırsam kuşlar hastalanır mı?
Hiç bir problem olmuyor bendekiler de de aynı sorun var hatta bir tanesini zar zor bir şekil sabitledim dişi gitti uğraşa uğraşa çıkardı yerinden yine.Onsuz da kullanılıyor...