AKVARYUM İLE İLGİLİ HER KONUDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
ARKADAŞLAR AKVARYUM İLE İLGİLİ SORUSU VE PROBLEMİ OLAN ARKADAŞLAR VARSA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR YARDIMCI OLURUM BİLGİNİZE.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Osman Bey, Balıklar konusunda da bilgilerinizi, vaktinizi esirgemeyeceğinizden dolayı Teşekkürler..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Balıklar konusundada yardım isteyecek arkadaşlar olacaktır Osman bey. İlgi ve alakanız için teşekkürler

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
BENDE TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR ELİMDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIM.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
ahmetondul' Alıntı:
Osman bey daha önce hangi türler beslediniz.
DAHA ÖNCE BESLEDİĞİM BALIKLAR
    CANLI DOĞURANLAR FAMİLYASINDAN NEREDEYSE HEPSİ
    YUNUS, SARI PRENSES, CALİCO, MAVİ PRENSES..... MALAVİ CICHLIDLERİ
    FRONTOSA, LELÜPİ, MARLİERİ, LEPTOSOMA TANGANYİKA CİCHLİDLERİ
    ASTRONOT, ZEBRA CİCHLİD AFRİKA CİCHLİDLERİNDEN
    TETRA AİLESİNDEN TÜRLER VE MELEK JAPON VS.

BİR ARA EVDE 4 AKVARYUM VARDI MUHABBET KUŞU ÜRETİMİNE BAŞLAYINCA BİR AKVARYUMU İŞ YERİME GÖTÜRDÜM EVDE 1 TANE BIRAKTIM, 2 AKVARYUMUMU DA KAPATIP SATTIM.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Sitede akvaristlerin varlığını öğrenmek çok güzel.Akvaryum benimde yıllardır vazgeçemediğim bir tutku.Evde 1 metrelik bir deniz akvaryumum var.Apartmanın arka bahçesinde 2.5 metrelik bir havuz ve içerisinde yaklaşık 60 tane koi ve japon balığı var.Eminim Türkiye'de elini piranha ısıran tek kişide benden başkası değildir.

bülentyıldız

Takipçi Üyemiz
Adı
Bülent
Soyadı
yıldız
Osman bey oğlum akvaryum istiyor,bende çok meraklıyım.Yaklaşık olarak 50cm lik bir akvaryum kurmayı düşünüyom.Herşeyi içinde olarak (akvaryum,motor,kum,7/8 japon balığı,derece,termostad vs.)kaça çıkar.Hesaplı satan bir yer tavsiyeniz olurmu
Teşekkürler.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
bülentyıldız' Alıntı:
Osman bey oğlum akvaryum istiyor,bende çok meraklıyım.Yaklaşık olarak 50cm lik bir akvaryum kurmayı düşünüyom.Herşeyi içinde olarak (akvaryum,motor,kum,7/8 japon balığı,derece,termostad vs.)kaça çıkar.Hesaplı satan bir yer tavsiyeniz olurmu
Teşekkürler.

100 TL DEN FAZLA BİR BÜTÇE AYIRMAYIN AYRICA KARABAĞLAR ESKİ ORJİNAL GARAJINI BİLİRSİNİZ ORADA TOPTANCILAR VAR İŞİNİZİ GÖREBİLECEĞİNİZ KARDELEN AKVARYUMU TAVSİYE EDEBİLİRİM AMA ORADA BİRKAÇ TOPTANCI MEVCUT ÖNCE BİR FİYAT ARAŞTIRMASI YAPIN SONRA ALIN DERİM

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Osman bey maşallah bakmadığınız balık kalmamış ben discussu merak etmiştim mazide çift discuslarım ve yavrularım vardı şimdi ise FRONTOSA Saygılar.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
erbay' Alıntı:
slm osman bey size birşey sormak istiyorum cüce vatozun üretimi nasıl oluyor.
Kusura bakmayın işlerimden dolayı geç kaldım yanıtlamakta. Vatoz üretimi için bir erkek ve bir veya iki dişiyi 50 cm kadar bir akvaryuma kumsuz ve Yavuz Bey'in belirttiği gibi saklanma yerleri hazırlayarak (delikli testiler, mağaralar oluşturabiliriz dekor taşlarından, vazo vs. yani korunaklı bir alan) gerekli su şartlarıda elverişli olduğu taktirde (su ısısı 26 derece, bir dış motora bağlı pipo filtre) yavru almamız mümkündür. Bunun haricinde karma akvaryumlarda da aynı şartlar geçerlidir ama yavruların yem olma ihtimali %90 dır belki canlı doğuruanlar ile olursa yavrular büyüyebilir ama karma akvaryumda hiç tecrübem yok vatoz üretimi ile ilgili.
Bu arada size bir sır vereyim vatoz balıklarına nedense hiç kanım kaynamıyor ama bir akvaryumun olmazsa olmazlarındandır.
Yavuz Alptekin Bey sizede teşekkür ederim ayrıca vediğiniz bilgiler için.

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
erbay' Alıntı:
kopekbaligi_pangasus üremeleri  nasıl olur bizim ülkede üretimi var mı
BİLDİĞİM KADARIYLA ÜLKEMİZDE ÜRETİLMİYOR İTHAL EDİLİYOR YURT DIŞINDAN