''ALANA DA SATANA DA HAYIRLI OLSUN'' TEMENNİSİ ??????

muahmet

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
TUNA
İLAN VEREN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM
YAŞÇA BENDEN BÜYÜK OLANLARINIZ DA VAR SAYGIM BÜYÜK
DİYECEĞİM ŞU Kİ İLAN VEREN ARKADAŞLARIMIZIN (ÖZELLİKLE SATILIK OLAN)
İLANLARIN ALTINDA ALICIYI VE SATICININ TEKLİF VE FİYATLARINI GÖRMEK VEYA BAŞKA ARZU ETTİĞİ İSTEKLERİNİ ALICI VEYA SATICIDAN İSTEMESİ NORMAL ŞEYLER HERKESİN TAKDİR ETTİĞİ GİBİ..

ALANA DA SATANA DA HAYIRLI OLSUN

BİR ÇOK SATILIK VEYA ARANAN BÖLÜMÜNÜN ALTINDA VAR BU CÜMLE

ALANA SATANA HAYIRLI OLSUN TEMMENNİSİNİ YAZMAYIN BEN PEŞİNEN YAZDIM DİYEN ARKADAŞIN İLANININ ALTINDA BİLE VAR

İYİ TEMENNİ GÜZELDİR. HERKESE TEŞEKKÜRLER ANCAK
SAYFADA KİRLİLİĞE YOL AÇMIYORMU SİZCE DE
BAKIYORSUN BAKIYORSUN 2. SAYFA YA GEÇİYORSUN AMA HİÇ BİR ALICININ  MESAJI YOK İLANIN ALTINDA .  HEP İYİNİYET MESAJLARI...
ZATEN ÜYELER ARASINDA HERKES BİRBİRİNİ AZ YA DA ÇOK TANIYOR...
BU İYİ TEMENNİ YERİNE EĞER ALICIYA TANIDIKLARIMIZI AKTARIRSAK VEYA ORAYA İSİM YAZARSAK NE BİLEYİM SATICIYA DA ALICI ARKDAŞLARIMIZ VARSA ONLARI TAVSİYE EDERSEK VE SİTE PAYLAŞIMIDA SON DERECE ARTMIŞ OLMAZ MI
TÜRKİYE ÇAPINDA ALICI VE SATICILARI TAMAMEN BULUŞMALARINI SAĞLAYAN BİR SİTE HALİNE GELİR
ARTIK BEN BİLE İKİNCİ İLANIMI  VERMEYE ÇEKİNİYORUM

''ALANA DA SATANA DA HAYIRLI OLSUN '' CÜMLESİNİ GENE GÖRÜCEM DİYE
İYİ TEMENNİLERİN OLDUĞU BİR AŞİKAR BUNA HAYIR DEMİYORUM AMA
,İLANIN ALTINDA ALICIYA AİT HİÇ BİR CEVAP YOK HEP İİ TEMENNİ
VE BU SİTEDEKİ HER AL SAT İŞLEMİNİN ALTINDA TONLARCA VAR
BU DURUM HAKKINDA DÜŞÜNCELERİMİ PAYLAŞMAK İSTEDİM

SİZ MUHABBETSEVERLERİN BU KONU HAKKINDAKİ YORUMLARI BENİM İÇİN ÖNEMLİ

TEŞEKKÜR EDERİM

AMACIM KIRICI  OLMAK DEĞİL. YAPICI OLMAKTIR.
SAYGILAR
HAYIRLI AKŞAMLAR

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Arkadaşlar Ahmet arkadaşımın sözlerine aynen katılıyorum
Hiç olmazsa satış bölümünde bu olaya dikkat edelim gerçi bu akşam başka bir olay daha düşündüm sadece satış bölümü için yorum yazılamayan bir sayfa açmayı düşünüyorum satılacak kuş ilanlarını blog sayfada daha canlı olacağını tahmin ediyorum  ahmetin anlatmak istediği sorunlar ozaman ortadan kalkacaktır

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Ben o arkadaşın ilanına yazmadım, uyarısından sonra yazmazdım fakat
  Her bir temenni konuyu/ilanı en başa getirip güncellemiyor mu ?
  Son günlerdeki trafik yoğunluğuyla tahmin ediyorum: Kimse yazmazda 12 saat ön sayfada kalabilirse; büyük şans..

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
öyle şey olmaz arkadaş,ozaman aramıza yeni katılana kimse yazmasın,bayramlardada kimse yazmasın,herşey başlık halinde kalsın,burası paylaşım sitesi isteyen istediğini yazar istemeyen yazmaz,akılada ihtiyaç yok......

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
yavuz alptekin' Alıntı:
alana satana hayırlı olsun demekten başka ne diyebiliriz ki bunlar güzel temenliler bence,artı aramıza yeni katılan arkadaşlarımızada hoş geldin diyoruz bu yazılarımızda mevcut topiklerin altındadır buna benzer bi çok üyelerin yazdığı iletiler var bazı iletiler standartır alana satana hayırlı olsun,hoş geldin,bayram tebrikleri gibi vs bu yazılar satandarttır deyişmez..
hiç olmazsa satış bölümündekilere yazmasak iyi olur gibi

muahmet

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
TUNA
arkadaşlar benim dediğimde sadece satış bölümündekiler için zaten
bayram dilekleri ve yeni gelenlere hoşgeldin dilekleri ayrı... genelden de yazarsın özelden de...
ancak satılık bölümünde ilan verenin sayfasında kirliliğe yol açıyor...
demek istediğim budur...
saygılar

muahmet

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
TUNA
YAVUZ BEY
ARKADAŞLARIN KUŞLARIN RESİMLERİNE YORUM YAPMALARI AYRI ŞEY
ONU BENDE İSTERİM
AMA SADECE BU HAYRILI OLSUN CÜMLESİNİ KULLANMAK SAYFALAR ALIYOR
BEN DE BUNA KARŞIYIM.
İSTEDİĞİN ŞEKİLDE YORUM YAP İYİ YA DA KÖTÜ
AMA ORAYA BAŞKA ŞEYLER YAZ
GÜZEL DE ÇİRKİN DE AMA SADECE HAYIRLI OLSUN DEDİN Mİ KALABALIKTAN BAŞKA BİR ŞEY OLMUYOR
BU DA BENİM DÜŞÜNCEM

SAYGILAR

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Konu/ilan sahibi yazılmasını istemiyorsa yazmayalım olsun-bitsin..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
ilan sahibi başkalarının ilanlarınada yazılmasını istemiyorsa
    Bu istekleriyle başkalarının ilanını kast ettiklerini sanmıyorum..
    Site Yönetimi tez zamanda konuyu sonuçlandıracaktır..

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Çok güzel bir konuya değişmissin. Bazı durumlara burada çok şaşırıyorum. Mesela sadece teşekkur etmek,sizin dediğiniz şeyler. bence forum kirliliği ile forum düzenini bozuyor.

Satış Bölümüne açılan konular sabitlenirse bence isteyen aradıgını o satış bölümüne girdiğinde görür. En önemlisi bu satışların forumda değil ANA SAYFAYADA, yani Site'de olması gerekiyor. Ki bu siteye giren kişi ilk ana sayfaya bakar ne var ne yok diye.Sonra o ilana bakıp foruma girer. Buda şu şekilde yapılabilir. Ana sayfada ilanı açan admin,yine forumda aynı açtıgı ilanın linkini ana sayfaya kor. Kişi direk ana sayfada o ilana bakarken o linke tıklayıp foruma girip istediğini sorar. Bence bunlar hiç zor şeyler değil ama zaman gerektiren şeyler.

Yani en azından ben kendi adıma yazma gereksinimi görmuyorum kendimde, ve bakın mesajlarıma bu cümleleri çok az kullanmışdır. Benim asıl amacım öğrenmek,sormak istediğim bilgilenmek ve bilgilendiğim konular üzerinde yoğunlaşmak tabi yazana da sen yazdın doğru değil bu demek benım haddime değil.

Türkiyedeki bir çok platform sayabilirim bakın onlara sadece teşekkur etmek,smiley koymak bile forum kurallarına aykırıdı. Çünkü düzeni bozdugu için kirliliğe yol açtıgı için. Ne yaparsın forum kurallarına ''SADECE TEŞEKKUR ETMEK; SADECE İLAN İÇİN HAYIRLI OLSUN YAZMAK doğru değildir'' dersin. Üyeler de o ilanı yada bilgi yazılmış konularda teşekkur edip kendindende bişeyler ekleyip sorar.Aslında teşkkur etmek kötü değil ama sürekli herkesin sadece o cümleleri kurup başka birisi o konuda birşey görmek birşey anlamak istediğinde sadece teşekkur yazılarını görmek biraz abes geliyor. Zaten yazmak herkesin hür iradesi,isteyen yazar isteyen yazmaz. Ahmet Abide bunu demek istemiş anladığım kadarı ile. İki ucu b.klu deynek misali bir an önce düzene kavuşması dileği ile.

ben kısıtlanmasından yana değilim ama kesinlikle bilirli bir düzen getirilmeli. Selahattin Abide satış ilanlarını başka bir platform üzeridnen yapma düşüncesini anlatmış. Örneğin şöyle olabilir.

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Bu konuya benzer bir konu da bazen bir sayfa uzayabilen "PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER" yazıları.Ara ara benim de yazdığım durumlar oluyor.Ancak pek çok kez de farklı konu başlıklarında dozajının abartılı olarak kaçtığını da görüyorum.Konu dağılıyor sanki.Tabi bu benim kendi görüşüm.Hepinizin fikrine ve yazdıklarına saygılıyım.

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
öyle şey olmaz arkadaş,ozaman aramıza yeni katılana kimse yazmasın,bayramlardada kimse yazmasın,herşey başlık halinde kalsın,burası paylaşım sitesi isteyen istediğini yazar istemeyen yazmaz,akılada ihtiyaç yok......

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
yavuz alptekin' Alıntı:
alana satana hayırlı olsun demekten başka ne diyebiliriz ki bunlar güzel temenliler bence,artı aramıza yeni katılan arkadaşlarımızada hoş geldin diyoruz bu yazılarımızda mevcut topiklerin altındadır buna benzer bi çok üyelerin yazdığı iletiler var bazı iletiler standartır alana satana hayırlı olsun,hoş geldin,bayram tebrikleri gibi vs bu yazılar satandarttır deyişmez..

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Tanışmasak da burdaki herkese, büyüğüme ve küçüğüme, saygım sonsuz.Fikirlerimiz bu konuda zıt olabilir.Yazana birşey diyemem.Ama düşüncem de bu yönde.

Ahmet Abi ( Ahmet SALMAN ), kızdırdıysam ve kırdıysam özür dilerim :) Bu ortamda sizlerle kırgın kalmak da istemem.

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
bazen aynı konuya iki defa hayırlı olsun üç defa hoşgeldiniz paylaşım için teşekkürler yazan arkadaşlar var hatta inanın bazen kendinden aylar önce üye olmuş arkadaşımıza bile hoşgeldin diyenler var ben burada kasıt arıyorum bu kasıtta sadece ileti sayısı çok olsun  düşüncesiyle ileti gönderiliyor tamamen görüntü kirliliği başka birşey değil bir yada iki kişi aynı iletiyi yolladıysa bunun devamı aynı şekilde olmamalı ben siteye üye olalı 9 ay olmuş ve kendimce katılımcı bir üyeyim tabii işlerim elverdiği sürece daha 400 olamadım ama inanın bir ayda benden çok ileti yollayanlar var ve bu iletilerin tamamı hoş geldiniz hayırlı olsun paylaşım için teşekkürler v.s. v.s. yani adam bu kadar ileti yollamış ama siteye iğne ucu kadar faydası olmamış hatta zararı olmuş çünkü sitenin kalitesini düşürmüş bence sırf bu yüzden imza ayarlarımı değiştirdim