Amatör Üretimhanem

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
Eşime hediye olarak muhabbet kuşu almıştım.sonradan anladımki aslında kendime hediye almışım :).kuş sevgisi damardan okadar hızlı yayıldıki üretim yapmaya kadar ilerledi.bu uğurda evimin büyük balkonunu egepen ile kapattırdım.içine uzun uğraşlar sonucu küçük bir üretimhane yapmaya çalıştım.yaklaşıl 10 ay önce kurduğum bu yerde şimdi 13'ü çift olmak üzere 35-37 kuş var.Muhabbet kuşu ile ilgili çok site inceledim.ama en aktif ve en çok işe yarayan site burası üye olduğum için son derece mutluyom.sizlerden ricam salmada bir nevi doğal ortamda olan kuşlarımın sağlıklı kalabilmeleri için tavsiye ,tecrübe  ve bilgilerinizden mahrum bırakmamanız.hastalıkları ve ilaçları konusunda %10 bilgim var diyebilirim.

FurkanYGCLR

Takipçi Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Yağcılar
Maşallah çok güzel bir ortam kurmuşsunuz.Eksik olduğunuz bu konularda sevgili ustalar size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklarına inanıyorum.

şehzade16

Takipçi Üyemiz
Adı
SEDAT
Soyadı
ÇİFTÇİ
Çok güzel olmuş arkadaşım benimde hayalim böyle ufak ama güzel bir amatör üretim hane kurmak seni tbrik ederim bol yavrulu günler  ;)

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
teşekkürler .
aslında bemin tercihim kafeste üretim yapmak ama ona çok vakit ayırmak gerekiyor.
malum çalışanlar için gerektiği kadar vakit ayırmak zor.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Özgür öncelikle hoş geldin
Amatör üretimhane diye başlık atmışsın fakat üretim konusunda kendini aşmışsın güzel bir üretimhane kurmuşsun
Birde kafes üretimine geçsen senin için dahada iyi olabilir bol yavrular alma dileğiyle güzel paylaşımlar

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Gayet güzel. Sadece tüneklerin uçları boşta olduğundan sallanır gibime geliyor. Erkek kuşlar kuru sıkı yapmasın. iyice sabitlesen iyi olur.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Gayet güzel. Sadece tüneklerin uçları boşta olduğundan sallanır gibime geliyor. Erkek kuşlar kuru sıkı yapmasın. iyice sabitlesen iyi olur.
Maşallah kuşlarınız çok güzel.Bende Mehmet'e katılıyorum.

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
mustafa karaeli' Alıntı:
Maşallah kuşlarınız çok güzel.Bende Mehmet'e katılıyorum.
aslında bende düşünmüştüm.şimdiye kadar pek problem olmadığı için birşey yapmadım .ama desteklemekte fayda olabilir.öneriniz için teşekkürler.düşüneceğim

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
      Aramıza HoşGeldiniz Özgür bey, MaşAllah kuşlarınız çok güzelmiş..