hasanhasan
Uzman Üyemiz
arkadaşlar 2 hafta içinde çok saglıklı 2 adet yumurtalı damızlık larımın 2 erkek kuşu yuvada ölü buldum kalp krizi olabilirmi.verdiyim şeyler standar. sizce neden olmuş olabilir.
Çok üzücü bir durum. Allah kimesinin basına böyle bişey vermesin.Zeki MÜLAYİM' Alıntı:geçenlerde serdar sirkecinin üretimhanesine uğradım.babası ve bir arkadaşı orada idi.arkadaşı benimle tanıştırdılar.eski dernek başkanı imiş şimdi evinde 1-2 çift kanaryası varmış.o kişi emekli olduğunda ikramiyesi ile bir üretimhane kurmuş.dolar üzerinden vasıflı serdarın tabiri ile çaplı kuşlar almış.ankara demetevlerde bir kuş malzemeleri satan yerden ithal mama almış.mamalardan paketin biri kenarından ufak bir açık oluşmuş ve mama bozulmuş.o mama yüzünde bütün üretimhane telef olmuş.kuşların hepsi zehirlenmiş ve ölmüş.tabi o amcada dolar üzerinden kuşları aldığı ve ikramiyeyi harcadığı için batmış.aldığımız ve kuşlara verdiğimiz mamaya çok dikkat etmeliyiz.bir anda emeklerimiz heba olabilir.
Böylesi durumlarla karşılaşmamak için çok dikkatli olmak gerekiyor. Aldığınız her şeyi inceleyerek almaya özen gösterin. Yem alırken tanelerin parlak olmasına dikkat edinZeki MÜLAYİM' Alıntı:geçenlerde serdar sirkecinin üretimhanesine uğradım.babası ve bir arkadaşı orada idi.arkadaşı benimle tanıştırdılar.eski dernek başkanı imiş şimdi evinde 1-2 çift kanaryası varmış.o kişi emekli olduğunda ikramiyesi ile bir üretimhane kurmuş.dolar üzerinden vasıflı serdarın tabiri ile çaplı kuşlar almış.ankara demetevlerde bir kuş malzemeleri satan yerden ithal mama almış.mamalardan paketin biri kenarından ufak bir açık oluşmuş ve mama bozulmuş.o mama yüzünde bütün üretimhane telef olmuş.kuşların hepsi zehirlenmiş ve ölmüş.tabi o amcada dolar üzerinden kuşları aldığı ve ikramiyeyi harcadığı için batmış.aldığımız ve kuşlara verdiğimiz mamaya çok dikkat etmeliyiz.bir anda emeklerimiz heba olabilir.