Ankara içi İngiliz Muhabbet Yavru Satanların DİKKATİNE !

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Ankara içi İngiliz Yetiştirilebilecek (Besili,Hareketli,Kendini belli eden )İNGİLİZ YAVRU ARIYORUM ! Bu parantezi açma sebebim Ankarada gezdiğim birçok yerde İngiliz kisvesi altında Parmak kadar kuşları satmaya çalışanlar oldu Sağlıklı görünmeyen kuşları ısrarla yavrular böyle durur diye benide iş bilmezlikle suçlayanlar oldu GÜVENİLİR İNSANLARDAN ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTİYORUM Buradan FİYAT , Foto , ADRES belirterek bize yardımcı olacak üreticilere DUYRULUR

TEL 0539 769 46 48 Bu numaradanda bana ulaşabilirsiniz ! Saygılar

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Volkan Bey, Ankara'da Şahin bey var (Şahin GÜNGÖR). Kuşları çok güzel.
    Muhakkak Size bir çok öneri gelecektir; Hayırlı olsun diliyorum..

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
serdar sirkeci arkadaşımız var.elinde şimdi 10 tane yavru var iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

0505 749 58 38

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Öncelikle Yardımcı olan herkese Teşekkür ederim istediğim gibi 1 erkek yavru aldım bu site vasıtası ile tanıştığım Şahin ve Ayhan GÜNGÖR abilerim Sitelerdeki dükkanlarında bizleri çok güzel ağırladılar Üretimhaneleri Kuşlar için 5 yıldızlı otel konforuna sahip KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM !

Yeni arkadaşımın fotolarını  koyuyorum sizlerde değerli yorumlarınızı esirgemeyin lütfen TEŞEKKÜRLER

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Volkan Kemal, kuşun hayırlı olsun diliyorum.. fakat bir süre sonra O Mubiş eş isteyecek haberin olsun..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Asıl ben teşekkür ederim sevgili kardeşim. Güle güle besle gönlüne göre büyüt.

GEREDELÜ

Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ÇETİNDAŞ
Güle güle besleyin Volkan bey. Bende Şahin beyden kuş almak istiyorum ama bir türlü Ankara'ya gitme fırsatı bulamadım. Kendisinden kuş alan birkaç kişiyle görüşme imkanı buldum. Hepside çok memnunlar. Böylesi üreticiler kolay bulunmuyor.