Ahmet SALMAN
Uzman Üyemiz
28 AĞUSTOS CUMARTESİ GEÇESİ ÇIKALIM DERİM NASIL OLUR
Sağ Olun Zeki bey,ZEKİ MÜLAYİM' Alıntı:dört gözle bekliyoruz.
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ben yerel bursa gazetesini okudum bursada bir dedikodu dolaşıyor ahmet salman çok yemek yediği için akrabaları iftara davet etmeye çekiniyorlarmış
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ben yerel bursa gazetesini okudum bursada bir dedikodu dolaşıyor ahmet salman çok yemek yediği için akrabaları iftara davet etmeye çekiniyorlarmış
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Ahmet herkes bavulu hazırlamış sen hala hazırlanacaksın. Biz burada beklemekten ağaç olduk
ZEKİ MÜLAYİM' Alıntı:dört gözle bekliyoruz.
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Ahmet herkes bavulu hazırlamış sen hala hazırlanacaksın. Biz burada beklemekten ağaç olduk
ankaralılar bana sallayıp sallayıp duruyonuz tarihi verdim bakalım neler görecezSerdar SİRKECİ' Alıntı:Ahmet bey artık izni koparında gelin bekliyoruz
tabiki şaka ,maksat muhabbet olsun,sizleri görmek,iki lafın belini kırmakAhmet SALMAN' Alıntı:Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Ahmet herkes bavulu hazırlamış sen hala hazırlanacaksın. Biz burada beklemekten ağaç oldukZEKİ MÜLAYİM' Alıntı:dört gözle bekliyoruz.Şahin GÜNGÖR' Alıntı:Ahmet herkes bavulu hazırlamış sen hala hazırlanacaksın. Biz burada beklemekten ağaç oldukankaralılar bana sallayıp sallayıp duruyonuz tarihi verdim bakalım neler görecezSerdar SİRKECİ' Alıntı:Ahmet bey artık izni koparında gelin bekliyoruz