Cümleten merhaba arkadaşlar ;
Uzun zamandır takip ediyorum sitenizi.Öncelikle sitenin kurucularına ve sorulan sorularda yardımlarını esirgemeyen üyeler teşekkürler ve selamlar .
Muhabbet kuşu beslemeye 5 ay önce başladım ilk başlarda abim 2 tane yavru mubiş alıp getirmiş yoksa benim aklımda yok abim sardı yani
Getirdigi akşamın sabahına mubişimin teki öldü hastaydı sanırım
Şuan 5 aydır besledigim bi erkek mubişim ve yanına bi arkadaştan aldıgım dişi mubişim var.Ne yaptıysam eş tutturamadım ayırdım baktım besledim sevgi gösterdim olmadı.Bugun petshopa gidip erkek mubişime mavişime bi dişi alacam.Bakalım inşallah bununla eş tutar.Dişi mubiş mavişimi yanına hiç yanaştırmadı alışamadılar bi türlü . Akşama yeni mubişimin resiminide eklerim inşallah eş tutarlarda güzel fotolarda ekleyebilirim.
1.ve 2 resim erkek mubişim daha dogrusu ben biliyorum araştırdıgım kadarı ile öyle erkek
3.ve4. resimde dişi bugun degiştirecegim mubişim.
Yaşları ve tam cnsiyet tahminleriniz beni sevindirir.

Uzun zamandır takip ediyorum sitenizi.Öncelikle sitenin kurucularına ve sorulan sorularda yardımlarını esirgemeyen üyeler teşekkürler ve selamlar .
Muhabbet kuşu beslemeye 5 ay önce başladım ilk başlarda abim 2 tane yavru mubiş alıp getirmiş yoksa benim aklımda yok abim sardı yani
1.ve 2 resim erkek mubişim daha dogrusu ben biliyorum araştırdıgım kadarı ile öyle erkek
3.ve4. resimde dişi bugun degiştirecegim mubişim.
Yaşları ve tam cnsiyet tahminleriniz beni sevindirir.