ilker
Uzman Üyemiz
slm arkadaşlarankarada kuş kalmadı hepsini toparladım
İlker tamam anladık bizlerden önce ankaraya gittin ama ziyaret için yavuzu beklemen lazım yoksa rajona ters olurilker ertürk' Alıntı:serdar musait olursanbelki uğrayabilirim yarın akşam
abi önemli olan itibarımız bitmesinhilmi akyldız' Alıntı:ahamet kuşlar bitmiş
benden habersiz tüy alamazlarAhmet SALMAN' Alıntı:abi önemli olan itibarımız bitmesinhilmi akyldız' Alıntı:ahamet kuşlar bitmiş
iyi bari insaflıymışŞahin GÜNGÖR' Alıntı:Dökülen tüylerini almadı zaten Ahmet onları sana bıraktı İlker bey
ALLAH razı olsunŞahin GÜNGÖR' Alıntı:Ahmedime kıyamam dedi. Tüylerinide o alsın kendine yastık yapar başını koydukça teselli bulur dedi
tüy almadım zaten kuş aldım taklacıAhmet SALMAN' Alıntı:benden habersiz tüy alamazlarAhmet SALMAN' Alıntı:abi önemli olan itibarımız bitmesinhilmi akyldız' Alıntı:ahamet kuşlar bitmiş
ilker ertürk' Alıntı:tüy almadım zaten kuş aldım taklacıAhmet SALMAN' Alıntı:benden habersiz tüy alamazlarAhmet SALMAN' Alıntı:abi önemli olan itibarımız bitmesinhilmi akyldız' Alıntı:ahamet kuşlar bitmiş
aphaçi bunlarYılmaz KURŞUN' Alıntı:Yavuz'dan endişeleniyorduk, İlker sürüyü sırtladı..