anlam veremiyorum sizce sorun nerede ?

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
arkadaşlar yumurta oluşumu için herşey denildiği gibi ilerliyor fakat ne çiftleşme gördüm nede yumurta var .. dişi olan mubiiş vaktini yuvalığı kemirerek geçiriyor içeride saat saat kalıyor ve erkekde onun yanında kalıyor onun kadar değil ama en az 10-15 dakika fakat yumurtada yok çiftleşmede göremiyorum sorun ne olabilir . dişi yumurtlamayacakda olsa yuvalığı kemirip içinde vakit geçirir mi nedir bunun anlamı sizce yardımcı olursanız sevinirim . teşekkürler.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Kemirme eğiliminde artış..
  Meraktanda yuvalığa girerler.. 
  Kavga etmediklerine göre zaman içerisinde çiftleşeceklerdir, SAbırla beklemenizi öneririm..

yalçın08

Takipçi Üyemiz
Adı
kamil
Soyadı
yalçın
Kardeş,bildiğim kadar çifler yeni ise;dişi önce yuva kontrol,kemirme yuvada vakit geçirme daha sonra çiftleşme ve yumurtlamaya geçiyor.Selamlar.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Kemirme eğiliminde artış..
  Meraktanda yuvalığa girerler.. 
  Kavga etmediklerine göre zaman içerisinde çiftleşeceklerdir, SAbırla beklemenizi öneririm..
                  Sabır  ;)

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
bazı kuşlarda bu süre biraz uzun olabiliyor Rabbim nasip edecektir inşallah yumurtalarını da görmeyi biraz daha sabılı olun yumurtaları görünce bütün sitresin birden sevinçlere dönüşecek

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
anlattığın olay kuşların ilk yumurta yapmaya başlama halidir
birde bazı kuşlar var yeni gelin gibi hiç ortaya çıkmaz misali kuşunuz sürekli yuvalıkta vakit geçiriyorsa ki bununda vakti saati vardır eğer o zamanıda geçmişse o kuştan hayır çıkmaz bu yuvalıkta vakit geçirme olayı tarihini de yazarsan iyi olur

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
teşekkürler arkadaşlar . sabrediyorum fakat işte anlam veremedıgım bi durum ortaya çıkınca sinir oluyorum adeta tek sinir eden bu durum.i inşallah dediğiniz gibi olur bekleyelim görelim inşalalh.

wasiliti

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökhan
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Kavga etmediklerine göre zaman içerisinde çiftleşeceklerdir,
yılmaz bey arasıra yemlikte başında falan birbirleriyle kavga ederler gibi didişiyorlar genelde yemlik başındayken biri oluyor  eşler daha yeni ama bi sorun çıkmaz umarım.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Sabrederseniz karşılığını alırsınız. Her şey gönlünüzce olur inşaallah