anlamsız

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Solunum yolu enfeksiyonlarında genellikle bu durum söz konusu oluyor.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
nezamandır bu şekilde
dün sabah rahatsızlandı şuan işyerindeyim ışık sistemiyle kafesi ısıtmaya bıraktım akşamda ağızdan antibiyotik vermiştim sabah eve gittiğimde tekrar takip edicem dün akşam baktığımda dışkısı yemyeşil ip gibi poposunda kalmıştı temizleyip vazalin sürdüm inşallah kendini toplamıştır ilaç olarak bir öneriniz varmı arkadaşlar erkek kuşumda eşine üzülüyor moraller sıfır ..... :(

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
cihan aytan' Alıntı:
dün sabah rahatsızlandı şuan işyerindeyim ışık sistemiyle kafesi ısıtmaya bıraktım akşamda ağızdan antibiyotik vermiştim sabah eve gittiğimde tekrar takip edicem dün akşad baktığımda dışkısı yemyeşil ip gibi poposunda kalmıştı temizleyip vazalin sürdüm inşallah kendini toplamıştır ilaç olarak bir öneriniz varmı arkadaşlar erkek kuşumda eşine üzülüyor moraller sıfır ..... :(
arkadaşlar konular birbirine karıştı bir önceki konuda bu erkek kuşumun eşinin rahatsızlığından bahsetmiştim bu arada burada bunuda anlatmış oldum biraz kafanızı karıştırdım herhalde

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
cihan aytan' Alıntı:
dün sabah rahatsızlandı şuan işyerindeyim ışık sistemiyle kafesi ısıtmaya bıraktım akşamda ağızdan antibiyotik vermiştim sabah eve gittiğimde tekrar takip edicem dün akşad baktığımda dışkısı yemyeşil ip gibi poposunda kalmıştı temizleyip vazalin sürdüm inşallah kendini toplamıştır ilaç olarak bir öneriniz varmı arkadaşlar erkek kuşumda eşine üzülüyor moraller sıfır ..... :(

arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum