anne yavruların tüyünü yoluyor ne yapmalıyım...acill yardımmm

titandevil

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
Hüner
biri 24 günlük biri 18 günlük iki yavru su olan kuşum yavruların bagırmasına baktım kı cok fazla sırt tuyunu yolmus bu tuyler cıkar mı yenileri ?birde ne yapmalıyım anneyı yoksa yavruları oldurcek.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
anneyi almalısınız erkek besler tüylerde yavru oldukları için çıkar  büyük ihtimalle

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
catasol adında ilaç var veteriner ilaçları satan yerlerde bulursun tüy yolma ve yavru öldürme için kullanılıyor ben kullandım çok memnunum normalde yuvalıktan düşen kuşu annesi yada babası parçalayarak öldürüyorlardı ilacı kullandıktan sonra umursamıyorlar bile sanki sakinleştirici gibi tüy yolmadada çok etkili birde no pick diye bir sprey var tüyü yolunan kuşun üzerine sıkıyorsun birdaha tüy yolmuyor bunun fiyatı 50 olması lazım netten bulursun catasolu 15 liraya almıştım

karacocuk

Yeni Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
gönenç
catasol adındaki ilacı nasıl kullandınız suyuna mı, yemnine mi bilgi verirmisiniz

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
İnsallah baska sorun yasamadan atlatirsiniz gecmis olsun

troy_legend

Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
kahraman
catasolu tüy yolduğundan emin olduğunuz kuşa 5 gün  1damla ağızdan veriyorsun 5.günün sonunda vitamin takviyesi yapıyorsun yanlız 1 ayda 5 günden fazla vermicekmişsin zararlı olabilirmiş