Aralık Ayı Dergimiz

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bu gün oturdum, 5 saatimi verdim, bir dergi yaptım. Kiminin yazısını kullandım kiminin kuşunu kullandım. Nasıl olacak bilmiyorum ama bir deneme yaptım. Sizlerin beğenisine sunuyorum.

Derginin tümünü indirmek için resme tıklayınız. Açılan upload sitesine  girdikten sonra resmin altında İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN tuşuna basarsanız.  Ekrana gelecektir.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet kardeşim ellerine emeğine sağlık.Bence çok güzel bir çalışma olmuş.İnşallah arkası gelir.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mehmet abi dergini indirdim ve okudum çok güzel olmuş vallahi bastırıp yayınlanacak kadar olmuş okudum ve bitirdim bile  ;D  kendime ait bir hikaye aramadım desem yalan olur :D gerçi yeni sayılırım daha belki ama farkında bile olmadan dergilik bir söz etmişimdir.... :)    şaka tabi abi eline sağlık

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Harika bir dergi olmuş tebrik ediyorum "Kuş Beyinli" hikayesi beni çok etkiledi.Herşey için teşekkürler.

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Muhabbet kuşları hakkında bir dergi çıkarılabilecegi fikrini şu anda herkese aşılamış bulunuyosunuz tebrik ederim umarım gerçegi de çıkar bizde zevkle alır okuruz

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
cihan aytan' Alıntı:
Mehmet abi dergini indirdim ve okudum çok güzel olmuş vallahi bastırıp yayınlanacak kadar olmuş okudum ve bitirdim bile  ;D  kendime ait bir hikaye aramadım desem yalan olur :D gerçi yeni sayılırım daha belki ama farkında bile olmadan dergilik bir söz etmişimdir.... :)    şaka tabi abi eline sağlık
Cihancım belki ocakta olur, kimbilir ;)

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
çok başarılı bi çalışma  emeğinize sağlık tebrikler

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Mehmet bey, Birgün zengin olacağınızı biliyordum.
  Daha nice nice sayılara..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
İnşallah arkadaşlar, tüm iyi dileklerinize amin diyorum. Yalnız ilk sayıyı çıkarırsak beraber yaparız. tek kişinin yapacağı şey değil bu.