ARIZALI DİŞİM YUMURTLADI

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Arkadaşlar mart ayından beri yumurlamayan dişim vardı sonuç arka şişiyor yuvada yatıyor yumurta yok salmaya birkaç kez saldım eşe attım dün salmada genç erkekle eş tutmuş görünce yakaladım kıyama kıyamaya dükana getirdim şatış için salarken baktım yumurta var hemen eve gütürdüm bu akşam baktımki yuvada koymadan eş kafesine salmıştım yumurta yerde 8)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  İlker Hatırlıyorum, Benimde öyle bir kuşum var..
  Kuş 8 ayda bana 27 tane yavru verdi, Oysa çok kişi bana "O kuşu üretimden çek" yahut  " O kuşu (sat) elden çıkar demişti".. Bilmiyorum 5. kuluçka olacak mı yahut ne zaman olacak ama O kuş ölürse bu evde ölecek..

Kuşuna Tebrikler, İnşAllah Takacağın yuvalığa güvenip diğer yumurtaları yuvalığa yapacak ve Annelik duygusunu doya doya yaşayacak..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
İşte vakti gelmedimi neyapsan yumurtlamıyor.
Kuşunuza tebrikler...:)

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Gözünüz aydın bu kuşları anlamak zor iş ben erkeği hırpalıyor diyerek ayırdım dişiyi bir süre sonra uçmaları için bıraktığımda dişi erkeğin yanına giderek eşleşmek için hazır vaziyete geçti görülmeğe değerdi

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
sen düşeşi çoktan atmışsın zaten abi benim eskimde senin gibi Allah şükür Allah veriyor abi

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
İlker abi gözün aydın, sevindirici bir haber inşallah kalan yumurtaları yuvalığa yumurtlar ve kuluçkaya yatar.