cemrehan
Üyemiz
Merhaba bu platformun daha aktif ve popilerliğini attırmak için her ay ayın muhabbet kuşu seçilebilir böylece üyeler arası kaynaşma daha iyi olur.
kurallar aşağıdaki gibi olabilir;
1-Oylama olmadan bir hafta önce muhabbet kuşların en fazla 3 tane resmi koymak.
2-Resimlerin en fazla 800x600 boyutunda olması(böylece resimlerin geç açılmasının önüne geçilebilir.)
3-Oylamaya katılacak kişilerin birden fazla hesapta oy kullanması yasaklanabilir böylece oy hilesinin önüne geçilebilir.
4-Oylamaya katılacak kuşların cins olarak ayrı kategoride sınıflandırılması.
5-Oy kullanacak kişilerin oyları kapalı kime verdiği belirlenmemesi ve ben oyunu şuna veriyorum veya siz bence şuna oy verin gibisinden mesajların yasak olması.
Bence 1. olana ödül verilmesede olur şayet verilecekse onuda düşündüm
Ödüller;
1-Temsili bir ödül(kupa,madalya vb.)
2-Bir sponsorla anlaşıp birinci olana sponsordan yem,kafes,vitamin,aksesuar vb. verilebilir.
3-Foruma bir bağış kutusu açılabilir ve bağışlar para olarak değil yem,kafes,vitamin,aksesuar vb. olarak verilebilir.
kurallar aşağıdaki gibi olabilir;
1-Oylama olmadan bir hafta önce muhabbet kuşların en fazla 3 tane resmi koymak.
2-Resimlerin en fazla 800x600 boyutunda olması(böylece resimlerin geç açılmasının önüne geçilebilir.)
3-Oylamaya katılacak kişilerin birden fazla hesapta oy kullanması yasaklanabilir böylece oy hilesinin önüne geçilebilir.
4-Oylamaya katılacak kuşların cins olarak ayrı kategoride sınıflandırılması.
5-Oy kullanacak kişilerin oyları kapalı kime verdiği belirlenmemesi ve ben oyunu şuna veriyorum veya siz bence şuna oy verin gibisinden mesajların yasak olması.
Bence 1. olana ödül verilmesede olur şayet verilecekse onuda düşündüm
Ödüller;
1-Temsili bir ödül(kupa,madalya vb.)
2-Bir sponsorla anlaşıp birinci olana sponsordan yem,kafes,vitamin,aksesuar vb. verilebilir.
3-Foruma bir bağış kutusu açılabilir ve bağışlar para olarak değil yem,kafes,vitamin,aksesuar vb. olarak verilebilir.