cümleten iyi akşamlar herkese..benim bir kaç sorunum var yardımcı olursanız mutlu olurum.çocukluğum gençliğim kuşların içinde geçen biriyim.kuşun her türlüsünü besledim.son zamanlarda muhabbet kuşu merakı sardı.daha önceleri besliyodum üretim amaçlı değilde eğitmek için besliyordum ve şu anda 2 çift süper eğitimli muhabbetlerim var.çiftin birini eşe atalı 3 aya yakın oldu erkekte dişi de çok kızgın dişinin ceresi kahverengi neredeyse gagası kadar oldu erkek parmağıma bile kur yapıyor.dişi sürekli yuvalığa giriyor yuvalığı kazıyor ama erkeği yanına bile yaklaştırmıyor yem yedirmiyor yuvalığın yanına gelince yuvalıktan çıkıp kovalıyor.yemlerini hergün değiştiriyorum iki güne bir mama veriyorum bredmax kullanıyorum nijer tohumuyla yulaf veriyorum.birde ezilmiş fındık ceviz kuru üzüm veriyorum.(kanarya beslerken kullanıyordum ölüyü diriltiyodu).öbür çifti ise yeni eşe attım onlarda farksız dişi arkada erkek önde kovalayıp duruyor.ben şimdi nerde yanlış yapıyorum.ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni... çok teşekkür ederim%3Cdivclass=%22msgbox%22%3ENofilesuploaded!%3C/div%3E%3Cbr%3E%3Cbr%3E