BANYO ZAMANI :)

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
mustanoglu' Alıntı:
Ahmet SALMAN' Alıntı:
sağlıklı kuş banyo yapar
yanlış.kirli kuş banyo yapar.evde beslenen kuşlar kolay kolay kirlenmediği için sıksık banyo ihtiyacı duymayabilir.bu onların sağlıksız olduğu anlamına gelmez.doğru mu hocam ?
kuşlar sadece kirlendiği içinmi banyo yapar

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    MuhabbetKuşlarının Banyo yapmaları, tek ayak üzerinde durmaları, gaga gıcırdatmaları onların sağlıklı olduğunu gösterir. Yaklaşık 1 saatlik aralıklarla günde 5-6 kez banyo yapanları bile gördüm..
    Ayrıca yaz aylarında kuluçkanın nemini ayarlamak için Anne MuhabbetKuşu göğüs tüylerini ıslatarak yumurtaların kuruması engeler..

mustanoglu' Alıntı:
Ahmet SALMAN' Alıntı:
sağlıklı kuş banyo yapar
yanlış.kirli kuş banyo yapar.evde beslenen kuşlar kolay kolay kirlenmediği için sıksık banyo ihtiyacı duymayabilir.bu onların sağlıksız olduğu anlamına gelmez.doğru mu hocam ?
  mustanoglu, Lütfen mesajlarınızla üyelerimizi yanıltmayınız..

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
zevkine banyo yapanını görmedim hocam =) sonuçta bunların aklı yok zevkleri de yok   

aklı olmayan kuş ögrettigin kelimeleri nasıl ögreniyor .zevki olmayan kuş neden eş begenmiyor.sevmedigi şeyleri neden yemiyor ?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bende mesaj sayım artsın en üstlere çıkayım diye yazdım başka amacım yok.

paylaşıma teşekkür ederim.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
KUŞLAR BANYOLUK ASMASAKTA DIŞARIDA KAR BUZDA OLSA SULUKTAKİ SUYLA BANYO YAPAR GENE YAPAR YETERKİ KUŞ İSTESİN KİMSENİN ZORUNLA YIKANMAZ

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
mustanoglu' Alıntı:
evrim teorisini mi anlataım hayvanlarda mantık yoktur ama görüyorum ki sadece hayvalnlarda değilmiş.
  Bu cümlenizi ben/Biz yanlış anlamak üzereyiz, haberiniz olsun..

Serdar SÜRKECÜ

Uzman Üyemiz
Adı
Serdar
Soyadı
Sirkeci
yanlış anlıycak bişey yok bunları bilim adamları sölüyo ben uydurmadım.hayvanlarda akıl olsa onlara da cennet cehennem olurdu.delilere de ceza yok hayvanlara da .din kitaplarında da yazar açıp bakın
Cennete gitmek akılla alakalı değil ruh ile alakalı hayvanlara ruh bahşedilmemiştir, sadece canlılık kazandıran ruh vardır araştırabilirsiniz.  Deliler ise akıl sahibi olmadıkları günah işleyemiyorlar o yüzden ceza yok. Bu arada yorumları baştan sona kadar okudum muhabbet kuşları hakkında bilginize hayran kaldım :)

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
ortamı bulandırmak istiyen biri var galiba kardeşim git sen o teorik laflarını başkalarına anlat buradaki insanların teotiye felan ihtiyacı yok bilim adamcılıkta oynamıyoruz burdaki insanlar kuşların içinde olan insanlar neyin iyi neyin kötü olduğunu senden benden daha iyi bilen insanlar kitaptan okumayla kuş beslemiyorlar
usluplarına daha çok dikkat et bence buradan Abimize özür borcun var