kuşlar sadece kirlendiği içinmi banyo yaparmustanoglu' Alıntı:yanlış.kirli kuş banyo yapar.evde beslenen kuşlar kolay kolay kirlenmediği için sıksık banyo ihtiyacı duymayabilir.bu onların sağlıksız olduğu anlamına gelmez.doğru mu hocam ?Ahmet SALMAN' Alıntı:sağlıklı kuş banyo yapar
mustanoglu, Lütfen mesajlarınızla üyelerimizi yanıltmayınız..mustanoglu' Alıntı:yanlış.kirli kuş banyo yapar.evde beslenen kuşlar kolay kolay kirlenmediği için sıksık banyo ihtiyacı duymayabilir.bu onların sağlıksız olduğu anlamına gelmez.doğru mu hocam ?Ahmet SALMAN' Alıntı:sağlıklı kuş banyo yapar
+1Mehmet Kıdır' Alıntı:Bende mesaj sayım artsın en üstlere çıkayım diye yazdım başka amacım yok.
paylaşıma teşekkür ederim.
Bu cümlenizi ben/Biz yanlış anlamak üzereyiz, haberiniz olsun..mustanoglu' Alıntı:evrim teorisini mi anlataım hayvanlarda mantık yoktur ama görüyorum ki sadece hayvalnlarda değilmiş.
Cennete gitmek akılla alakalı değil ruh ile alakalı hayvanlara ruh bahşedilmemiştir, sadece canlılık kazandıran ruh vardır araştırabilirsiniz. Deliler ise akıl sahibi olmadıkları günah işleyemiyorlar o yüzden ceza yok. Bu arada yorumları baştan sona kadar okudum muhabbet kuşları hakkında bilginize hayran kaldımyanlış anlıycak bişey yok bunları bilim adamları sölüyo ben uydurmadım.hayvanlarda akıl olsa onlara da cennet cehennem olurdu.delilere de ceza yok hayvanlara da .din kitaplarında da yazar açıp bakın