BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı televizyon programında özel hayatına ilişkin daha önce bilinmeyen ilginç bir ayrıntıyı aktardı. Habertürk TV'de Basın Kulübü programına katılan Arınç, oğlunun kaybından sonra eve aldığı muhabbet kuşunu anlattı. Arınç uzun bir süre kendilerine arkadaşlık eden muhabbet kuşundan şu sözlerle bahsetti: "Oğlum öldüğünde bir muhabbet kuşu almıştık. Bize evladımızın acısını unutturdu. 3-4 kelime konuşan, "hoş geldin babacığım" diye beni karşılayan, "anne-baba" diyen, bir işaret edince omzuma konan, kulağımdan öpen bir kuştu. Torunumuzun olduğu gün 7 yaşında öldü. Arkasından ağladık."

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
bu muhabbet kuşlarının çok değişik hikayeleri var geçen gün benim arkadaşlardan biri dışarda uçan bir muhabbet kuşu görmüş kuş o anda ağacın dalına konmuş bizim arkadaş kuşu çağırmış kuş eline gelmiş daha evvelden ele alışmış evden firar etmiş kuştu bu şimdi arkadaşımız bunu eve getiriyor kuş evin neşesi olmuş akşamları kahveye gidiyordum kuş beni eve bağladığını tam bir neşe kaynağı olduğunu söylüyor