bedava kuşmu dağıtılıyor ya!

çetin

Uzman Üyemiz
Adı
Çetin
Soyadı
Gökmen
arkadaşlar anlamadım bu sitede selahattin abi bedava kuşmu dağıtıyor bu kadar ilgi bu kadar üye bu kadar katılım ne oluyor böyle imkansız şeyler bunlar100-200 derken 1000 lere gidiyoruz bu kadar kısa sürede bu ne hız selahattin abi böyle birşey varda benim haberim yoksa tüm yavrularını elle beslersin inşaallah ;D ;D ;D

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Çetin google de çalışan amcam var sağolsun klavyeye muhabbet kuşu yazan arkadaşları bu siteye yönlendiriyor gönderikende sağolsun eleme yapıyor bütün temiz arkadaşları buraya gönderiyor ;)

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
maşallah diyelim arkadaşlar,2010 u 1000 küsürle tamamlayacağız,2011 ide 2500-3500 arası diye tahmin ediyorum,sizlerinde tahmini varsa yazın lütfen ;)

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Ahmet SALMAN' Alıntı:
maşallah diyelim arkadaşlar,2010 u 1000 küsürle tamamlayacağız,2011 ide 2500-3500 arası diye tahmin ediyorum,sizlerinde tahmini varsa yazın lütfen ;)
googledeki amcama sormam lazım çünkü bu işleri o ayarlıyor
bir sor abi ozaman,sende bir tahminde bulun,duyalım bakalım tahminini

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Ahmet SALMAN' Alıntı:
maşallah diyelim arkadaşlar,2010 u 1000 küsürle tamamlayacağız,2011 ide 2500-3500 arası diye tahmin ediyorum
    Aynen katılıyorum.. Fazlası olur eksiği olmaz..
    Selahattin Abimizin örnek oluşu, bilgi ve tecrubelerini paylaşıyor olması, fikirler vermesi Türk MuhabbetKuşu popülasyonunun artışında yadsınamaz bir sebeptir..

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Allahım hayırlılarla karşılaştırsın. Hayırsızlarla işimiz olmaz. Amcaya selam burdan ;)

babadostum

Takipçi Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yorulmaz
Arkadaşlar bence sayıda şaşılacak bir durum yok. Ben bir amatör muhabbet kuşu bakıcısı idim bu site ve sitedeki siz değerli arkadaşların sayesinde kuşlara değer vermeyi öğrenen bir hayvansever oldum diyebilirim. Forumdaki konular sayesinde kuşlarımın sağlık durumunuda düzelttim şimdi elimden geldiğince hakkıyla bakımlarını yapmaya gayret ediyorum. verdiğiniz ve paylaşılan bilgileri küçümsemeyin ve emin olun 1000 değil bu siteden çok binler istifade edecek. Emeği geçen ve bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Mehmet Yorulmaz' Alıntı:
Arkadaşlar bence sayıda şaşılacak bir durum yok. Ben bir amatör muhabbet kuşu bakıcısı idim bu site ve sitedeki siz değerli arkadaşların sayesinde kuşlara değer vermeyi öğrenen bir hayvansever oldum diyebilirim. Forumdaki konular sayesinde kuşlarımın sağlık durumunuda düzelttim şimdi elimden geldiğince hakkıyla bakımlarını yapmaya gayret ediyorum. verdiğiniz ve paylaşılan bilgileri küçümsemeyin ve emin olun 1000 değil bu siteden çok binler istifade edecek. Emeği geçen ve bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar
Mehmet temennilerin için teşekkürler
işte beni mutlu edende bu arkadaşlarımızın paylaştığı bilgiler diğer arkadaşlarımıza yarıyorsa işte paylaşım budur diyorum tüm arkadaşlara teşekkürler

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Ahmet SALMAN' Alıntı:
EVET KOYUNCO İNŞALLAH DEDİĞİN SAYILARIN ÜZERLERİ OLUR

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bir işi düzgün ve dürüst yaparsan iş kendiliğinden güzelleşiyor.kimisi dandik kuş satar bir daha semtine kimse uğramaz,kimiside başka amaçlar için site açar üye sayısı 3-5 geçmez.bu sitenin düsturu dürüstlük,sevgi ve saygı üzerine olduğu için başarı kaçınılmaz oluyor.mevlam kimsenin ağzının tadını bozmasın.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bu sitenin büyümesindeki en büyük sebep üyelerinin birbirine her zaman saygı içerisinde hareket edişidir. Bunun içinde her zaman büyümeyi sonuna kadar hak ediyor. Bu saygı ve sevgi ortamı hiç bozulmaz inşaallah.

halit35

Üyemiz
Adı
Halit
Soyadı
ÇORUMLULAR
selahattin abi sizin sayenizle mubişlerimiz kendine geldi aldığım bir duyuma göre mubişler kendi aralarında örgütleniyorlarmış yakınlarda selahattin abinin heykelini dikeceklermiş benimkilerden tiyo aldım

erensoyturk

Takipçi Üyemiz
Adı
EREN
Soyadı
SOYTURK
Selahattın abıyle tanısma fırsatını Feshanede bulmustum ılgı alakası yardmsevelıgı, daha coook sıtenın ustune basarda bır numara eder bu platformu