Benim Canım Kuşum :)

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Merhaba abilerim ablalarım forumda yeniyim.Size kuşumu tanıtmak istiyorumş.Buarada kuşuma uygun bir eş adayı arıyorum.

Kuşumun Adı:Boncuk
Doğum Tarihi:11 Eylül 2008
Bakımlı,canımdan çok sevdiğim candostum ona çok önem veriyorum.Ballı kraker ve hazırladıgım mamaları çok seviyor.Sallanmayı çok sever.Gece uyurken bile salıncağında uyur o denli :)
Bukadar detaylı yazdım Doğum tarihini filan nedeni ise benim Rahmetli dedmin kuşunun adı Boncuk gayet akıllı konuşan herşeyi söleyiveren (Babacık,Cicikuş,Babamın Adı,Dedemin Adı vb.) Pirinç gibi şeyler yerdi.Rahmetl dedem için çok çok özeldi o ama malesef cam açık unutulmuştu ve kaçıp gitti kuş ama ilginç tarafı uçarken bile Babacık Babacık dıyormuş ozaman ben küçüktüm tabii bunları anneannem annem anlatıyor.Dedemide ben çok severdim.Küçükken onunla yaşadığım anılar hala aklımda.O yüzden kuşumun adını Boncuk koydum.Ve canımdan çok seviyorum zaten oldum olası hayvanları çok severim.

FurkanYGCLR

Takipçi Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Yağcılar
Allah dahada mutlu etsin sizi.Hayvan sevgisi olmayan zaten insanlarıda sevemez.Bu arada inş. uygun bir eş bulursun.

Sencer Ötan

Takipçi Üyemiz
Adı
Sencer
Soyadı
Öztan
Valla kuşuma göre alacağım aynı kafeste bir yakınlaşma olur ise olmazsa kuşum sevmemiş olacak almıyacagım ama benim tercihim yeşildir ginede diğer renkteki başvurulara açığım İstanbul içi.

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
    İnsanların bu kadar hayvan sevgisi çok güzel birşey,ayrıca bu sevgiyi paylaşmak ve sevginizi göstermek dahada güzel.Bu tür davranışlar çevrenizdeki insanlarıda etkiler ve onlarada hayvan sevgisini farketmeden de olsa aşılıyorsunuz. Tebrikler....

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Allah nazarlardan korusun. Kuşunuza uygun eşi en kısa sürede bulursunuz inşaallah

MURAT_

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
aşkın
inşallah aradıgınız + (boncuk)  :)    eşi bulursunuz 

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
bide boncuğun yavrularını aldığınızda sevginiz dahada artacak

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Sencer Öztan' Alıntı:
inşallah :) ama daha eş bulamadık :(
  Sevgili Sencer kardeşim. Hiç bir üreticinin üretimhanesine bir kaç dakika için bile olsa dışarıdan kuş sokacağını sanmıyorum. Kuşunuzdaki hastalık ve parazitlerden endişe ederler. Siz bir Üretici olsaydınız bir kuş satmak uğruna böyle bir risk alır mıydınız ?
  Yerinizde olsaydım, PetShoplardan kuş seçtirirdim..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz beye katılıyorum. Sizin yapacağınız en iyi iş güvendiğiniz bir yerden sağlıklı ve diri duran bir eş seçmek olur