E ersan Takipçi Üyemiz Katılım 29 Tem 2010 Mesajlar 157 Konum kırıkkale Adı ersan yiğit Soyadı yiğit 26 Kas 2010 #1 Acaba sizce erkeğimin yaşı kaç civarıdır eşleşmek için fazla yaşlı değildir umarım. bana biraz öğle geldide.
Acaba sizce erkeğimin yaşı kaç civarıdır eşleşmek için fazla yaşlı değildir umarım. bana biraz öğle geldide.
F forumfrom Üyemiz Katılım 21 Tem 2010 Mesajlar 25 Konum AYDIN Adı Mehmet Soyadı Kıdır 26 Kas 2010 #2 flaşsız, gözleri, alnı ve ayaklarını tekrar fotoğraflarmısın. Flaş nedeniyle göz bebekleri küçülüp büyüdüğü için yanıltıyor.
flaşsız, gözleri, alnı ve ayaklarını tekrar fotoğraflarmısın. Flaş nedeniyle göz bebekleri küçülüp büyüdüğü için yanıltıyor.
A asersoz Uzman Üyemiz Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 757 Konum afyonkarahisar/başmakçı Adı Abdurrahman Soyadı Ersöz 26 Kas 2010 #3 Mehmet Kıdır' Alıntı: flaşsız, gözleri, alnı ve ayaklarını tekrar fotoğraflarmısın. Flaş nedeniyle göz bebekleri küçülüp büyüdüğü için yanıltıyor. Genişletmek için tıkla ... +1
Mehmet Kıdır' Alıntı: flaşsız, gözleri, alnı ve ayaklarını tekrar fotoğraflarmısın. Flaş nedeniyle göz bebekleri küçülüp büyüdüğü için yanıltıyor. Genişletmek için tıkla ... +1
ERGÜNAHSAP Uzman Üyemiz Katılım 17 Haz 2010 Mesajlar 6,097 Adı Şahin Soyadı GÜNGÖR 26 Kas 2010 #4 Bende 2004 lü erkek Jumbo var hala yavrusunu alıyorum. Kuşunuzunda yaşlı olduğunu düşünmüyorum