Bileklik Önerileri

radter

Üyemiz
Arkadaşlar ben birtürlü şu bileklik olayını halledemedim. Malum kuş çok bileklik yaptırsak pahalıya ma loluyor. Boncukcudan boncuk aldım birede tel yuvarlak halka boncuğu halkaya taktım. ama çıkarıyorlar. bir kaç yöntem daha denedim olmadı. sizin kullandığınız yöntemler neler?

radter

Üyemiz
Evet kuşları ayırmak kardeş çiftleşmelerini önlemek için.
Onları biliyorum selahattin bey.
Onlar yeterli olmuyor. Vede birazda masraflı. Sonçta üreticiyim ve çok sayıda kuşa takmam gerekiyor.

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
ben istanbulda bulamadım sağ olsun bir arkadaşım almanyadan getirtti birde sıkma pensesi vardı birazda fazla almıştım bihaylide para vermiştim ama bizim gibi üreticilere gerekli

radter

Üyemiz
Markası falan varmı? Varsa söyleyebilirseniz sevinirim ben bir araştırayım ona göre. Yada nasıl bir alet belki ona göre birşey uydura biliriz.

Barmen

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
elmas
selahattin abi bugun senle uzun bir tlf görüşmesi yaptık gerçi ama sen şu almanyadan getirtiğin clipslerin bir fotosunu koysanda bizde belki ona benzeyen bişey üretebiliriz he ne dersin...

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
bende aramıştım bulamadım ama mergende görmüştüm tekrar sorduğumda kalmadığını söylemişti

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ

Yaşar yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Yaşar
Soyadı
Yılmaz
reklam niye olsun arkadaşlar kim bu işlere katkı sağlıyorsa tam aksine reklamını yapacaksınki sektör canlansın ayrıca rütük bu taraflara bakmıyor :D