Bir çift sevda(RESİMLİ)

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Arkadaşlar ilk defa sevda üretceğim tabi becerebilirsem tek olarak beslemiştim ama şimdi üretmek istiyorum ve dün bir çift aldım bir haftadır takip ediyordum çok iyi anlaşıyorlar bu sabahta ne amaçla bilmiyorum yavruluğa girip çıkıyorlar.Acaba bundan sonra bana düşen nedir tecrübeli arkadqaşların ustaların yarumlarını bekliyorum.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
YUVAYI HAZIRLIYORLAR BEN BİR MÜŞTERİME BİR ÇİFT VERDİM ŞUAN ALTINCI AĞIZ YAVRULARINI ALIYOR İNŞALLAH SENDE ALIRSIN

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hayırlı olsun. Güzel kuşlar maşaallah. Güle güle besleyin

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
hayırlı olsun, yavrularını da alırsnız inşallah istediğiniz gibi. Deneyimli arkadaşlar üretim konusunda yardımcı olacaklardır.

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Acaba benim yzpmzm gereken özel bişiler varmı şu anda aşırı korkaklar beni görünce hemen yavruluğa kaçıyorlar.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
MaşaAllah çok güzel  çiftler  yavrulu hallerinide görmek nasib olur kısa zamanda 

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Teşekür ederim abi.Sevdalardan yvaru alan yokmu hiç ne yapmam gerektiği hakkkında biraz bilgi verseniz.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Herhalde muhabbet ile hemen hemen aynı üreme şartları ama kesin konuşmayım daha cinsiyetlerini ayırt edemiyorum sevda papağanlarının ama ikiside birbirinin aynısı çok baktım farklılık göremedim :D

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Bende pek anlamıyorum dünden beri yardım edecek birilerini arıyorum daha kimse çıkmadı.

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Sevgili Ersan topiği yeni okudum elimden geldiğince yardımcı olayım üretici arkadaşlarım var,ve bu konuda geniş çaplı ansiklopedik bilgilerde Sn.Erkan Konak,Sn.Ramazan Şahin(üretici),Sn,Yavuz Usta(üretici)  vede Camiamızın ileri gelenlerinden Sn.Ertuğrul Görüşük beyde bulunmaktadır.

Aşağıdaki linkte gerekli bilgileri bulabilirsin.

http://www.exoticispinozlar.com/forum/maskeli_cennet_papagani-t872.0.html

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Ersan bey kardeşim merhaba,
Resimlere göre Sağdaki ERKEK;Soldaki DİŞİ' dir:
Muhabbet kuşlarına verdiğin gibi Günlük az miktarda Mama,Karışık muhabbet yemine Küçük siyah çekirdek,Aspir(Yalancı safran tohumu),Küçük boy kavrulmamış fıstık(Kabuksuz),Çok az kavrulmamış Kabak çekirdeği Karıştırabilirsin.
Haftada 2 gün Çimlendirilmiş Tohum karışımı,2 gün küçük doğranmış meyve karışımı,2 günde sularına E vitamini takviye yap gerisini onlar yapar.
yuva malzemesi için 10 cm boylarda kesilmiş yazısız sarı karton,Palmiye yaprağı,hindistan cevizi lifleri olur.
Banyoluk sürekli takılı ve hergün suyu yenilensin.
Saygılar.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Yavuz Usta' Alıntı:
Ersan bey kardeşim merhaba,
Resimlere göre Sağdaki ERKEK;Soldaki DİŞİ' dir:
Muhabbet kuşlarına verdiğin gibi Günlük az miktarda Mama,Karışık muhabbet yemine Küçük siyah çekirdek,Aspir(Yalancı safran tohumu),Küçük boy kavrulmamış fıstık(Kabuksuz),Çok az kavrulmamış Kabak çekirdeği Karıştırabilirsin.
Haftada 2 gün Çimlendirilmiş Tohum karışımı,2 gün küçük doğranmış meyve karışımı,2 günde sularına E vitamini takviye yap gerisini onlar yapar.
yuva malzemesi için 10 cm boylarda kesilmiş yazısız sarı karton,Palmiye yaprağı,hindistan cevizi lifleri olur.
Banyoluk sürekli takılı ve hergün suyu yenilensin.
Saygılar.
Bunun bakımı Muhabbetden biraz daha teferruatlı anladığım kadarıyla  :)