bir sorun var!

haunter_051

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Çomak
Merhaba ben yaklaşık 1-2 saat önce bir kuş aldım dişi aldım erkek vardı kafese koydum dişi olan hiç istekli değil ısırmıyor ve sürekli bir yerde oturuyır tüyleri kabarık değil ancak yeni yerine alışmadı mı diye böyle yapıyor.?teşekkürler

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
haunter_051' Alıntı:
Merhaba ben yaklaşık 1-2 saat önce bir kuş aldım dişi aldım erkek vardı kafese koydum dişi olan hiç istekli değil ısırmıyor ve sürekli bir yerde oturuyır tüyleri kabarık değil ancak yeni yerine alışmadı mı diye böyle yapıyor.?teşekkürler
1-2 saat çok erken hemen ısınmazlar kuşlarının yanına mama koy mama sayesinde birbirlerine yakınlaşmasını daha erkene çekebilirsin

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
haunter_051' Alıntı:
güzel arkadaşım 1-2 saatte bu işler olsaydı bu üretimi herkes yapardı bazen aylarca sürebiliyor

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ramazan Demet' Alıntı:
haunter_051' Alıntı:
güzel arkadaşım 1-2 saatte bu işler olsaydı bu üretimi herkes yapardı bazen aylarca sürebiliyor
:)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuş yabancı bir ortama geldiği için alışana kadar bekleyin

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
yavuz alptekin' Alıntı:
bu işin en zor yanı sabırdır ne yazık ki bazı üretici olma yolunda olan arkadaşlarımız bu sabırı gösteremediği için başlamış olduğu bu yolda malup oluyorlar bu işe başlamadan önce öğrenmemiz gereken ilk işin sabır olması seninde bu konuda sabırlı olmanı tafsiye ederim,mama konusuna gelince forumda deyişik mama tariflerimiz var inceliyip sende bilgi sahibi olabilirsin
+1