BÖYLE BİŞE NE DUYULDU NE GÖRÜLDÜ

elenor

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ylmaz
facebook'ta ayın 15'inde muhabbet kuşu sevenler adlı sayfada üye oluyorsunuz kuşlarınız resimlerini paylaşıyorsunuz 1. olan en çok begenilen kuş sahibine 10 adet ingiliz kırığı yavru muhabbet kuşu hediye ediliyor  kuşlarına güvenenler hemen başlasın herkeze bol şans

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
onur o sitenin sahibinin babası avusturalya'damı ikamet ediyor orda doğada yakalayıp burda birinci olanlara 10 ar tane dağıtıyorlar vardır bu işte bir bit yeniği o sitenin yönetenlerinin maceralarını duyuyoruz maksat başka amaç başka ;)

elenor

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ylmaz
bilmem abi ne mahsatla bu yarışmayı yapıyor  ;)  ahmet dündar adında biri ayın 15 indde başlıyacagını birinci olana 10 adet kuş verecegini duyurdu

elenor

Yeni Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ylmaz
yavuz abi hurafe feln deil  ;D  bu etkinliği facebook ta muhabbet kuşu sevenler sayfasında düenliyen abi bana 1 çift gönderdi

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BENCE BİR SOY ARIYORLAR YADA HOBİÇİLERLERLE ÜRETİÇİLERİ BULMAYA ÇALIŞIYOR OLABİLİRLER FACEDE KİM VARSA MESAJ YOLLANIYOR KUŞBAKIP BAKMADIĞINI BİLMEDEN

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Bu Topik gerçektir Şuan Sitemizde Yayımlanmış Ve bitmiştir birazdan en güzel muhabbet kuşu sonuçları belli olacaktır konuyu düzenleyen konyalı'arkaşımz gerekli açıklamayı yapacaktır ve kazananlara hediyelerini verecektir

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
Arkadaşlar; oy verme işlemimiz sona ermiştir. Şu an oyları sayıyorum. Sayma işlemi biter bitmez ilgili konuların altında yayınlayacağım. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Bu yarışmayı yapmamızın en büyük sebebi daha çok insanı mubişsever yapmak ve aramıza katmaktı. Dilerim aramıza katılan arkadaşlar konulara katkı sağlarlar. Bu konuda ve yarışmada bize destek olan, öncelikle Selahattin GÜÇLÜ Bey'e ve sonrasında www.muhabbetkusuureticileri.org sitesine ve site sakinlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her türlü soru ve sorununuzda bana ulaşınız.

Hepinize sonsuz saygılar

Ahmet DÜNDAR
Konya
0507 305 45 40
Üretici

konyalı

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
dündar
benim düzenlediğim yarışma bitti bu gün itibari ile ben başka yarışmada düzenlemedim ismim kullanıyo kötü amaçlılar her halde kazanan arkadaşların kuşlarıda hafta içinde gönderilecek bilginize ahmet dündar

Özür dilerim. Yanlış anlamışım. Bu benim bu ilk açıp yetersiz katılımdan dolayı iptal ettiğim yarışmayla ilgili topik.
Yine yorumlar kötü olmuş. ama umarım insanlar başkalarına güvenmeyide öğrenir. Çevrede bu kadar kötü niyetli sahışlar varken yorumlarında yarışmaya inanmayanlara da kızmıyorum çünkü haklılar.