BÖYLE KUŞLAR HEP BENİMİ BULUR

ersan

Takipçi Üyemiz
Adı
ersan yiğit
Soyadı
yiğit
Ya önceleri hiç çıkmıyodu dişinin üstüne şimdi ise çıkıp çıkıp düşüyo çiftleşemiyor dişide hemen atıyo üstünden ne yapacam bilmiyorum.offff off

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Şakası bir yana sorun tünekte olabilir ? Tahta tünek mi kullanıyorsunuz ve tünek her iki taraftanda sabit mi ? Sallanan tüneklerde sağlıklı çiftleşme gerçekleşemez..

ercanyuksel

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yüksel
bende bugün tüneklern hepsini değiştm sabitledm bide erkeğm dişi kuş beğenmiyo kuşcuda 3 tane dişi beğendm aralarına attm artk kendisi hangisini seçerse 2 gün orda gidip alacm inş beğenmştr bitane :)

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
bence değiştirmeyin dişiyi iyi hazırlayın çifleşme gerçekleşir eş olarak istemeyen dişi döver yanına yaklaştırmaz bile siz bence o dişiyle devam edin dişi'yi mamalayın derim...

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Acemiliktir; zamanla profesyonelleşirler..

ercanyuksel

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yüksel
benm dişi mantar çıkarmaya başlamıştı bide rahatszdı aldığm yere geri verdm o yüzden sağlıklı bi dişi aldım onun yerine artk öylece bırakacm tüneklernden yuvalığa kadar herşeyi değiştim

haunter_051

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Çomak
:D ben cede tünekten yada kafesten kaynaklanıyor olabilir.kaç cm tünek kalınlığı kullanıyorsunuz ve yuvayı resimleyebilir misiniz?kafesteki tünek biraz yukarıdaysa ve siz de dikkatli bakıyorsanız o zaman da dedikleri gibi konsantre olamıyorlardır.