bu hareketlerin anlamı nedir

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Hocam kuşlar romantizm yaşıyor yahu elleme  ;D  Dişi istemiyor sanırım, hazır olunca çiftleşirler ;) Bu arada o plastik tüneği tahta tünekle değiştirmenizi öneririm ;)

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
benim gördüğüm kuşların ikiside dişi beyaz olanı kızışmış erkek arıyor.kafese erkek kuş koyarsan bu iş olur yoksa iki dişiden sadece kızgınlık yumurtası alırsın.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
TÜNEĞİNİ TAHTAYLA DEĞİŞTİR KAFES BOYUNCA YAPKİ SALLANMASIN AMA KUŞLAR DİŞİ GİBİ SAĞLAM BİR ERKEK SALARSAN KAFESE DAHADA BELLİ OLUR :)

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
kardeş erkekde cerede beyazlık olmaz resimden gördüğüm için dişi diyorum.videoda belli değil ama resimlerinde açık belli ama birde yılmaz baksın.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
arkadaşlar kafes içinde tahta tünek kullanırsak hayanların rahatı açısından daha iyi olur.düşünün siz kaygan ve sallanan zeminde ne kadar durabilirsiniz.birde ayakları tüneği kavrasınki hayvan huzursuz olmasın.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Videoyu 4 kez izledim.. Beyaz/Mavi (Çekinik Parçalı) Erkek davranışları sergiliyor fakat "Kesinlikle sağlıklı bir Erkek" yazmak doğru olmayacaktır..
    Çiftleşmek isteyen baskın bir dişi olabilir..
    Hormonal bozukluğu olan bir dişi de olabilir..
    Dişiler, Erkeklerin gösterdiği hemen hemen tüm davranışları gösterebiliyorlar, Bir dişinin başka bir dişiyi besleyip üzerine ayak attığını bile gördüm.. Ayrıca  Kalabalık ortamlardaki davranışlarından ayırt etmek daha kolay oluyor.

Bulut4631, kuşlarının cinsiyetleri zamanla netleşecektir; (Yuvalık takmışsın) Fakat imkanın varsa cinsiyeti erkek olan 3. bir kuş almanı öneririm..

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
kardeş erkekde cerede beyazlık olmaz
  Çekinik Parçalı Erkek kuşlar Mor/Pempe cere rengine sahip oluyorlar; O beyazlık normal değil..

bulut4631

Yeni Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
gül
arkadaşlar ilginize teşekür ederim kafese üçüncü kuşu bırakmamda bir sakınca varmı