Bu kuşun nesi olabilir ?

Abdullah sökücü

Yeni Üyemiz
Selam arkadaşlar kuş doğduğu zaman sağlıklıydı kardeşleri gittikten sonra hayvanda bir çöküş oldu şimdi yaklaşık 1 yaşında ama küçücük kaldı.Karnındaki kemik ele geliyor tırmanırken sadece ağızını kullanıyor.Kanatları devamlı hareketsiz ve titriyor.Uçmaya çalışıyo ama dengeyi kuramıyo ve kendini durduramıyor.Kafesinde yeminden tutun mamasını vs. hiçbir şekilde eksik etmiyorum problemi ne olabilir ?

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Erdal IRSIK' Alıntı:
kemik ele gelıyorsa  kuruma olmus olabılır. yapacak pek fazla bırsey yok malesef
+ Son yavruysa beslenmedede eksiklikler olabilir sonuçtada gücsuz düşmüş olabilir.. Geçmiş olsun..

Abdullah sökücü

Yeni Üyemiz
İnşallah diğer kuşlarıma bulaşmamıştır hemen ayırdım çözümü yok diyorsunuz  :(Diğer kuşları korumak için ne yapabilrim temasları oldu çünkü.Birde bu kuş 1 seneden beri böyle kuruma olsa ölmesi gerekmezmiydi ?

sidar sarıkaya

Üyemiz
Adı
sidar
Soyadı
sarıkaya
Abdullah SÖKÜCÜ' Alıntı:
İnşallah diğer kuşlarıma bulaşmamıştır hemen ayırdım çözümü yok diyorsunuz  :(Diğer kuşları korumak için ne yapabilrim temasları oldu çünkü.Birde bu kuş 1 seneden beri böyle kuruma olsa ölmesi gerekmezmiydi ?
Çözümü var ve sitede de arama yaparsanız bulabilirsiniz.Ben bir çift kuşumu yaklaşık 45 günlük tedavi ile kurtardım.Ama unutmayın kuruma bir hastalık değil,hastalığın sonucudur.Neden zayıfladığını teşhis etmelisiniz