Yahya SAYIN
Uzman Üyemiz
Bu pazar İzmir kuş pazarında idik, pazarı bize gezdiren Ramazan ŞAHİN abimede çok çok teşekkürler...
Hakkatten kendin yapsan daha pahalıya mâl olur.Çetin GÖKMEN' Alıntı:çok güzel resimler yuvalıklarda güzel fiyatıda cabası çok uygunmuş siz resimlerde yoksunuz galiba yahya bey yada ben bulamadım
inşallah kardeşim her zaman beklerim .başımın üstünde yeriniz varyavuz alptekin' Alıntı:resimler çok güzel çıkmış paylaşımın için çok teşekkürler,nezaketiniz için size çok teşekkür ederim murat KABAYEL,bey inşallah bi gün hep birlikte gelip tanışma fırsatı buluruz
ben her pazar ordayım beklerim tanışmış oluruz elimden gelen yardımı yaparım .gokhan943' Alıntı:murat abi bu pazar bi çift kuş almıştım siz de vardınız orda gerçekten büyük tesadüf. hatırladınız mı bilmiyorum sabah 9 ciavrı muhabbet kuşları kısmının girişinde orta yerde genç biri çift muhabbet kuşları satmıştı? o ara muhabbet ettik. inşallah haftaya resmi olarak tanışırız![]()
sagolasın kardeşim yuvaları cogunlukla üreticiler alıyor yuva giriş deligi ile yumurta cukuru ayrı taraflarda oldugundan yuvaya giren kuş yavru ve yumurtanın üstüne atlamadıgı icin zayiat minumun .kullandıgım malzeme yuva icindeki nemi dışarı attıgından yavruların altı hep kuru kalıyor.Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Doğa ve DoğaKuşları Severleri bir arada görmek çok güzel..
Murat Abi, yuvalıklar 10 numara, Allah bol paralı hayırlı müşteriler versin..
Yahya Bey, Paylaşım için Teşekkürler..