Burası da benim Hobihânem..

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Abi boylamadan kastın küçük yavruları bi çiftin altına,biraz daha büyük olanları başka bir çiftin altına koymaksa çok doğru söylüyorsun normalde yapıyorum.Ama bu sefer her çiftin bir yavrusunu kendime ayırmayı düşünüyorum damızlık olarak,yavruları değiştirdiğimde yanlışlıkla kardeş kuşları ayırmaktan korkuyorum.Onun için yapmadım bu sefer,inşallah sıkıntı yaşamam.

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Sen de sağolasın Ahmet Abi inşallah ileriye doğru üretimhaneye çevirmeye çalışacağım.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Emrah Kardeş, Kuşlarında çok güzel, Bebişlerde çok Sevimli; Her birine ayrı ayrı MAŞALLAH..

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
Herkese çok çok teşekkürler iyi dileklerinden dolayı.Allah herkese gönlünce sağlıklı yavrular versin

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Emrah Bey, havalandırma işini nasıl hallediyorsunuz burada?Temizlik de zor olmuyor mu?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Allah nazarlardan korusun. Bol yavrular almanızı dilerim

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
BISMARCK' Alıntı:
Emrah Bey, havalandırma işini nasıl hallediyorsunuz burada?Temizlik de zor olmuyor mu?
Havaalandırma da çok fazla problem yaşamıyorum 2 normal penceresi var,ayrıca kapının üstünde bir pencere ve kapının pervazları var.Temizlik için de elektrik süpürgesi kullanıyorum şimdilik bir sorun yaşamadım.

Ruşen

Üyemiz
Adı
Ruşen
Soyadı
ERTEN
ben aranıza yeni katıldım maşallah allah nazardan saklasın<