buraya cevap yazın lütfen

ercanyuksel

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yüksel
dişi kuşu erkeğin yanına atalı bi kaç gün oldu ve ayrı kafeslerde tuttum 3 gün bi araya attm sonradan dişi kş yuvaya yatıyo kafesten erkeğe bakınca bile bağırıyo ben geri çekildiğim zaman susuyo hemen erkek kuşda yuvaya iriyo ve ağızdan yakalayark ama hiç görmedm ne gagalaşma ne çiftleşme falan neden böle yapıyo olabilir ustalarm vereceğinz cevaplar için teşekkürler şimdiden

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Ercan Bey, Bu kuşların davranışlarını çözmek bazen zor, bazen imkansız olabiliyor..
    Hangi durumda nasıl tepki verirler; bazen bize göre anlamsız, tahmini zor olabiliyor..
  Gözlemlemeye devam etmenizi öneririm..

haunter_051

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
Çomak
Bencede fazla rahatsız etme ama sürekli kontrol et arada olur öyle benim kuşlarımda öyle son günlerde benden kaçmaya başladılar.sabır

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
kardeş bu kuşların hepsi bir olmuyor.bende bir kuş var 5 defa kafes değiştirdim her defasında yine yumurtlayıp yavru çıkardı.ama 1 çiftte varki inan beni görecekde yumurtayı atacak diye yem bile verirken fazla ilgilenmiyorum.kaç kere çıkan yavruyu baktım diye öldürdü.bunları anlamak zor.ama benim düşüncem baktın çok tedirğin biraz bekle olmadı değiştir.çünki onların yumurtlama durumu zor oluyor.

ercanyuksel

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yüksel
erkekle birilkte yuvaya giriyolar erkek çıkıyo sonra dişi içerde ama dışarda ne bi çiftleşme ne bi gagalaşma falan hiçbiside olmadı olmuyoda anlamadm bi türlü neden böle davranıyolar

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
senikinin aynından bende 1 çift vardı.1 sene yavru alamadım.bende yolverdim.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
ERCAN KARDEŞ SEN ÇOK SABIRSIZ BİRİSİN TAMAM DİYORSUN DAYANAMIYORSUN KUŞLARI ÇOK SEVDİĞİNDEN AMA FARKINDA OLMADAN BENCE RAHATSIZ EDİYORSUN KUŞLARI ALLAH SANA KOLAYLIK VERSİN

ercanyuksel

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yüksel
yok ilker abi bu sefer franledm artk bir tek yemi suyu değişmk için kafese yaklaşacm bundan sonra  :) bugünde yeni bir çift aldm yuvadan çıkalı 6 gün olmuş daha ama çok iyiler ingilz kuşu bir üretici var bulunduğm terde kuşlara çok iyi bakıyo ve dışardn hiçbi kuşu yannlarına atmıyo kuşları çok sağlıklı devamlı onun yanındayım bugnde bi çift aldm ama hediye olark tabiki bende dewamlı gidip geldiğim bir yer olduğu çin devamlı ilgilenecm 6 aylık olduğu zamanda yuvalığını takarm artk

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Ercan Bey, Bu kuşların davranışlarını çözmek bazen zor, bazen imkansız olabiliyor..
    Hangi durumda nasıl tepki verirler; bazen bize göre anlamsız, tahmini zor olabiliyor..
  Gözlemlemeye devam etmenizi öneririm..
+1