Ahmet SALMAN
Uzman Üyemiz
arkadaşlar gelmek isteyen varsa ismini yazsın
ilker ertürk' Alıntı:GELİRİM DERİM İŞİM ÇIKABİLİR
gelenler dostluk kazanacak arkadaş kazanacakYılmaz KURŞUN' Alıntı:Ahmet, gelenler ne kazanacak ? Cazip hale getirmek istiyorsan Promosyon a yönelmelisin
ok.kuşlarımı unutma sakınhilmi akyldız' Alıntı:haftaya perşembe inşallah gelmeyi düşünüyorum
karnı doyacakAhmet SALMAN' Alıntı:gelenler dostluk kazanacak arkadaş kazanacakYılmaz KURŞUN' Alıntı:Ahmet, gelenler ne kazanacak ? Cazip hale getirmek istiyorsan Promosyon a yönelmelisin
yavuz sen gel ikna ederim merak etmeyavuz alptekin' Alıntı:ahmet,cim ben gelirim ama beni çok iyi ikna etmen lazım yoksa gelmem haberin olsun
ÇOK ENTERESAN GELDİKTEN SONRA İKNA OLUNMASI BİRAZ TERS İNSANLARI GELMEDEN İKNA ETMEN LAZIMAhmet SALMAN' Alıntı:yavuz sen gel ikna ederim merak etmeyavuz alptekin' Alıntı:ahmet,cim ben gelirim ama beni çok iyi ikna etmen lazım yoksa gelmem haberin olsun
laz olduğumuz içundurSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ÇOK ENTERESAN GELDİKTEN SONRA İKNA OLUNMASI BİRAZ TERS İNSANLARI GELMEDEN İKNA ETMEN LAZIMAhmet SALMAN' Alıntı:yavuz sen gel ikna ederim merak etmeyavuz alptekin' Alıntı:ahmet,cim ben gelirim ama beni çok iyi ikna etmen lazım yoksa gelmem haberin olsun
Ahmet SALMAN' Alıntı:laz olduğumuz içundurSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:ÇOK ENTERESAN GELDİKTEN SONRA İKNA OLUNMASI BİRAZ TERS İNSANLARI GELMEDEN İKNA ETMEN LAZIMAhmet SALMAN' Alıntı:yavuz sen gel ikna ederim merak etmeyavuz alptekin' Alıntı:ahmet,cim ben gelirim ama beni çok iyi ikna etmen lazım yoksa gelmem haberin olsun
beklerim herkez gelebilirŞahin GÜNGÖR' Alıntı:Hayrola Ahmet Herkesi Bursayamı taşıyacaksın. Uygun bir zamanda bende senin ziyaretine gelmek istiyorum. Allah nasip eder inşaallah